VIDEO: Pilatese treener õpetab, kuidas hingamise abil kaunid kõhulihased saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oled kuulnud treenerit ütlemas, et  kõhulihaseid tuleb pinges hoida? Pilatese treener Karlie Andrews selgitab, kuidas hingamine aitab sul kõhulihaseid vormida.

Andrewsi sõnul võib olla õige hingamine sama efektiivne kui 100 istessetõusu. Muidugi mõista ei maksa oodata kauneid kõhulihaseid, kui sa trenni ei tee, sööd rämpstoitu ning teed vaid hingamisharjutusi, kirjutab TheSun.

Järgmine kord, kui trenni lähed, kasuta seda tehnikat kolme minuti vältel: üks minut rakendad, järgmine minut mitte. Andrews seletab, et harjutust saab teha püsti seistes, põlvitades või maas lamades. «Hinga sisse ja lõdvesta oma kõht, hinga välja ja tõmba oma kõht peaaegu vastu selgroogu, roided sisse ja tõsta vaagnapõhja nagu hoiaks põit kinni,» õpetab ta tehnikat. Andrews lisab, et tugevad kerelihased ei anna üksnes kauneid kõhulihaseid, vaid on head tervisele üldiselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles