Astroloog hoiatab: neil kuupäevadel suvepuhkusele minna ei tasu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leung Cho Pan / PantherMedia / Leung Cho Pan

Suvepuhkused on ukse ees, kuid mitte kõik kuupäevad pole head puhkusele sõitmiseks. Astroloogia kohaselt on kõige kehvemad ajad reisimiseks ja puhkamiseks need kolm aega sel suvel.

26. juuni-9. juuli

Marss siseneb retrograadi ning inimesed muutuvad pahuramaks. See tekitab inimestes frustratsiooni, agressiivsust ja pahameelt. Sel perioodil võib seetõttu tulla ette rohkelt arusaamatusi. Kuhjuvad emotsioonid teevad puhkamise keeruliseks.

26. juuli-19. august

Astroloogia kohaselt on see periood kõige halvem aeg, mil puhkusele minna. Algab Merkuuri retrograad, mis valitseb tehnoloogia, transrpordi ja kommunikatsiooni üle. Sel ajal on vähe neid asju, mis plaanipäraselt lähevad. Kui siiski sel ajal reisid, valmista end ootamatusteks ette ning võta neid kui reisi osa.

28. august-5. september

Merkuuri ja Jupiteri omavaheliste liikumistega seoses muutub inimestevaheline suhtlus keeruliseks. See võib tekitada ärevust ja hirmu uute olukordade ees. Sellegi poolest pole põhjust muretsemiseks. See periood on kolmest mainitust kõige leebema mõjuga.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles