Kuus igapäevast väikest asja, mis võivad suhtele hävitavalt mõjuda

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Ka kõige väiksematel tegudel või tegemata jätmistel on teie suhtele mõju.

Mõnikord saboteerid sa oma suhet täiesti alateadlikult. Väikestel harjumustel võib olla suurem mõju, kui sa arvata oskad. PopSugar toob välja kuus märki, et teie suhe võib olla ohtu sattunud.

  1. Te olete pidevalt kodused. Paljud paarid jõuavad lõpuks mugavustsooni, kus diivanilt tõusta tundub mõttetu. Pole midagi valet selles, kui te eelistate teineteise seltskonda välja minemisele – seni, kuni see täielikult kõiki teisi plaane ei nulli. On oluline, et te teeksite asju, mis on rutiinivälised.
  2. Te lasete asjadel minna. Sa võid arvata, et teed suhtele heateo, kui ei päri partnerilt aru millegi kohta, mis sind häirib, kuid sa eksid. Sa saad rääkida häirivatest asjadest ka ilma teemat tüliks puhumata, asjadel minna lastes teed aga endale karuteene.
  3. Te muutute seksi osas laisaks. Muidugi ei pruugi voodielu olla nii kuum kui ta kunagi oli ja see on normaalne. Aga te saate seda ka muuta! Intiimsuse säilitamine on iga suhte jaoks väga oluline.
  4. Te unustate tähtpäevad. Isegi, kui sa pole väga romantiline ja tähistaja inimene, on siiski oluline pidada meeles teatud tähtpäevi. Tähtis on see just seetõttu, et te hindaksite, kui kaugele olete paarina jõudnud. Omal unikaalsel kombel tähistamine aitab suhet tugevdada ja näitab teile, kui eriline ja ainulaadne teie suhe on.
  5. Te jääte diivanil magama. See ei kõla suure asjana, aga on üsna halb harjumus. Koos magamist võib võtta iseenesestmõistetavana, kuid armastatud inimese kõrval ärkamine on olulisem kui me arvame. Eraldi magades – ka tahtmatult – loote te teineteise vahele füüsilist distantsi, mis võib jätta suhtele märgi.
  6. Sa ei ütle välja, mida mõtled. Kui su partner pole just selgeltnägija, siis ei saa ta teada, mis su peas toimub, kui sa oma mõtteid välja ei ütle. Selmet sõbrannadele suhtemuresid kurta, mine algallika juurde ning räägi kallimaga asjad selgeks.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles