Sõbranna.ee nädalahoroskoop 3.–9. märts

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mida lubavad tähed sulle?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Jälgi oma käitumist, suuna end teadlikult vaoshoitusele. Kui miski sind hirmsasti ärritab, ära korralda kohe skandaali, leia oma emotsioonide väljaelamiseks muu moodus. Kui nüüd äkiliselt käitud ja läbimõtlematuid sõnu suust paiskad, on sassi aetud suhteid hiljem päris raske lappida.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päevast päeva tuleb sul kokku puutuda mitmesuguste inimestega, olenemata sellest, et nende vaated võivad sinu omadest vägagi palju erineda. Arvesta asjaoluga, et teisi sa muuta nagunii ei saa, küll aga on hea tahtmise juures võimalik kohaneda kellega-millega tahes. Hoia fookuses need eesmärgid, mis on teil ühised.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Hea aeg selleks, et nii alluvatele kui ülemustele muljet avaldada ning suhteid parandada. Pead küll vaeva nägema, aga tähtis on, et sinu pingutusi ka märgatakse ja neist järeldusi tehakse. Ära karda otse silma vaadata ja probleeme arutada nendegagi, kes on sinust tunduvalt kõrgemal positsioonil.

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tõde on igaühe jaoks erinev – iga inimene näeb maailma asju oma vaatepunktist. Oled praegu raudkindel, et tead väga hästi, kuidas asjad olema peavad. Võid oma tõde teistele peale surudes ägedatesse vaidlustesse sattuda. Ent isegi juhul, kui sul on tõepoolest õigus, on teistel lubatud teistmoodi arvata.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Elu sunnib sind mõtlema tõsistele teemadele: tuleb analüüsida nii mõnegi olukorra tagamaid ning esmapilgul varjule jäävaid põhjusi. Ehk pead vaatama ka sügavale endasse, oma suhtumisi analüüsima ja neid mingis osas ümber kujundama. Palju on kasu tarkadest inimestest, kellega aeg sind kokku viib.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Mida elu ka ei tooks – peamine on, et su lähedal oleks alati keegi, keda saab usaldada ja kellele toetuda. Väärtusta neid inimesi, anna oma panus, et suhteid tugevdada. Kui sul on armsama või lähedaste sõpradega probleeme õhku jäänud, püüa need nüüd rahulikus õhkkonnas selgeks rääkida.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Pead palju tööd tegema ja vaeva nägema. Seejuures ei saa sa oma tegevust eriti vabalt planeerida, pead lähtuma ülevalt poolt tulevatest käskudest-keeldudest. Kaugeltki kõik ei pruugi sulle meeltmööda olla, samas aga ei anna kuigi palju muuta. Valjuhäälne protest on praegu mõttetu.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kui tahad end maksma panna, siis seda sa suudad. Eeliseks konkurentide ees on sinu julgus riskida, võtta enda kanda ka raskeid ülesandeid. End proovile pannes arened kiiresti, saad olulist infot. Nüüd on juba sinu otsustada, mida on kasulikum enda teada jätta, mida ja kuidas teistele edasi rääkida.

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Küllaltki raske on ennast kehtestada. Võimalik, et osutatakse vigadele, mida oled varem oma töös teinud. Mingid vanad vead saavad otsustavaks olukordades, kus su ülemused on valiku ees, kellele milliseid ülesandeid anda. Sul tuleb ajas tagasi minna, oma tegevus üle vaadata, ehk midagi parandada.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Juhul kui teed vaimset tööd, oled tõenäoliselt sõiduvees – energiat on palju, mõte liigub kiirelt. Leiad vaistlikult üles õiged allikad, kust saada infot. Üksjagu vaeva läheb aga teabe selekteerimiseks. Pead suutma nüansse tabada, et aru saada, mis on kõige olulisem ja kuidas seda kasutada.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Peatähelepanu all on rahalise olukorraga seotud teemad. Su vajadused suurenevad, tunned muret, kas saad ja suudad ikka nii palju raha teenida, kui sul vaja on. Sind võib kummitada ka hirm, et kaasinimesed hindavad sind majandusliku olukorra järgi. Selliste mõtetega pole küll vaja end rusuda.

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Teiste nõuandeid ja kommentaare ei tasu ülemäära tõsiselt võtta. Vastused sind huvitavatele küsimustele on sinus eneses olemas. Võta aega oma asjade üle mõtlemiseks ja saad küllaltki kiiresti aru, mida vajad. Unistamiseks praegu mahti ei ole, asu aga kiiresti oma eesmärkide poole teele.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles