Seitse aegumatut moenõuannet, mida iga naine peaks teadma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LaPresse/Riccardo Sanesi/Scanpix

Mõned moenipid on aegumatud ja universaalsed. Jäta need meelde ja õpeta ka oma tütrele.

Investeeri baaselementidesse, säästa trendide pealt

Trendid tulevad ja lähevad, aga teatud klassikalisi rõivaid läheb vaja igal aastal.

Kui kahtled, riietu pidulikumalt

Kui sa ei tea täpselt, millise riietusega üritusele minna, on alati kindlam riietuda pigem viisakamalt kui vabamalt.

Testi trende aksessuaaride peal

Ütleme, et hooaja trend on lillemuster ja sulle jäi silma väga vinge üleni lilleline kolleeg. Tahaksid sama proovida, aga ei ole päris kindel, et see look võiks sulle sobida. Üleni lillemustrisse sukeldumise asemel võid esialgu kanda lillemustriga ehteid, saapaid või kotti.

Lisa alati kolmas element

Kui püksid ja pluus on esimene ja teine element, siis kolmas on see, mis annab välimusele särtsu juurde ning teeb su stiili huvitavaks. Teksapükste ja mittemidagiütleva kampsuniga saad kanda näiteks lahedat jakki või silmatorkavaid jalatseid. Rohkem ei olegi vaja.

Keegi ei saa aru, et kuubiline tsirkoonia on teemanti imitatsioon

Kui tahad, võid muidugi palju raha kulutada ehtsatele teemantkõrvarõngastele, kuid saab ka odavamalt. CZ ehk kuubiline tsirkoonia näeb sama hea välja kui teemant ja selle kaotamine ei pane südant verd jooksma.

Madala tallaga jalatseid kanna lühikeste riietega, kontsi kõige pikaga

Kui sa ei ole kindel, milliseid jalanõusid seelikute ja kleitidega kanda, siis moemaailma rusikareegli järgi kantakse madala tallaga jalatseid poolde reide ulatuvate seelikute-kleitidega. Kontsad sobivad hästi põlvest allapoole ulatuvate riietega. Muidugi on sel reeglil ka erandeid, kuid nii näed igal juhul viisakas välja ning väldid labast ja korratut välimust.

Pese riideid alati vastavalt juhistele

Riidehooldusnõuanded on olemas eesmärgiga. Palun järgi neid. Ei ole mõtet osta kalleid riideid, mille sa oma mugavusest või lohakusest ruttu ära rikud.

Allikas: Pure Wow

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles