Miljonärist kosjasobitaja: naised, nende asjadega peletate kõik mehed eemale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Louanne Ward juba teab, kuidas asjad käivad! 20-aastase kogemusega kosjasobitaja rikkad kliendid maksavad talle kuni 9400 naela, et leida endale teine pool. Need on tema sõnul kõige hullemad prohmakad, millega naised mehi eemale peletavad.

1. Krohvikiht

Mehed eeldavad enda eest hoolitsevat ja pisut sätitud kohtingukaasast, kuid naised, meigiga on väga lihtne üle pingutada. Mees ei taha sinu meiki enda näole ega padjale.

2. Klatšimoor

Ära räägi halba ega klatši teisi enda kohtingul. Kellegi teise maha tegemine ei tee sind tema silmis paremaks.

3. Ära ole mees

On täiesti okei olla karjäärinaine ning iseseisev, aga ära kaota oma naiselikkust. Mehed pole alati hirmunud edukast naisest, aga nad tahaks näha ka kaaslase õrnemat külge.

4. Kirurgiaprintsess

Hoia iluoperatsioonidest eemale. Mees ei pea ilusaks seda, kui iga nurk naise näos on võlts.

5. Võlts

Pidev naeratus, kõigega nõustumine - need pole ühe iseteadliku naisterahva omadused. Pidev meele järele olek on võlts ning mehed tunnevad selle ära. Näita oma arvamust ja iseloomu.

6. Draamakuninganna

Meestele ei meeldi naised, kes mängivad pidevalt ohvrit. Ära näe igas olukorras draamat, vaid näita enda oskusi olukordi lahendada.

7. Number väiksemad riided

Pole midagi halba, kui tahad rõhutada enda trimmis kumerusi. Kui pead end sinna kleiti tund aega seebitama, siis ilmselt ei näe sa selles eriti hea välja, kirjutab The Sun. Riietu vastavalt enda kehale ja suurusele. Iga keha saab õigetes riietes hea välja näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles