43-aastane seitsme lapse ema paljastab oma hea figuuri saladused

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jessica Enslow sai oma esimese lapse kõigest 19-aastaselt. Nüüd - ligi 24 aastat hiljem - on tal kokku seitse last, kuid sellest hoolimata näeb Jessica nii hea välja, et teda peetakse oma vanima tütre õeks.

Pärast seda, kui Jessica 2013. aastal pesamuna ilmale tõi, otsustas ta oma kehakaalu suured kõikumised kontrolli alla saada. «Ma tulin sünnitushaiglast koju ja avastasin raseduseelseid pükse jalga tõmmates, et reiest kõrgemale need ei lähe,» ütles ta Daily Mailile. «Seetõttu tabasid mind suur hirm ja väike depressioon.»

Kuigi Jessica jälgis tublisti oma toitumist ja tegi palju aeroobset treeningut, mõistis ta alles möödunud aasta alguses, et tema elu vajab värskendust.

Dieetide asemel hakkas ta järgima rohkem oma intuitsiooni ja teadlikumalt sööma, et saaks paremini aru, millal kõht täis saab. Ta jättis Nutella söömise ja asendas selle taldrikutäie valkude ning tervislike süsivesikutega (kaerahelbepudru, puuviljade ja täisteraleivaga). Näksimisest suutis ta pea täielikult loobuda. Kui nüüd tekib ise millegi hea järele, krõbistab Jessica valgukrõpse või närib vinnutatud liha.

Peale toidulaua vaatas Jessica üle ka oma treeningplaani. Kui varem meeldis talle peamiselt joosta, siis muutuste tuhinas otsustas ta ka raskused käsile võtta ja minna jõusaali. Jõutreeninguks ei leia Jessica nii palju aega, kui ta sooviks, ja tasakaalu leidmine on tema sõnul kiire elutempo tõttu siiani suurim väljakutse. Tänu abikaasa toetusele jõuab ta siiski piisavalt, kui vaadata kas või tema Instagrami postitatud fotosid.

Jessice meelest on väga oluline treeningute suhtes paindlik olla ja mitte alla anda, kui vahel väike paus sisse jääb. «Jää järjepidevaks ja kui vahepeal astud rajalt maha, siis ära selle päras liialt põe ning treeni esimesel võimalusel edasi,» soovitab ta teistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles