Viis märki, et oled liiga kaua vallaline olnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Oled alati pidanud end iseseisvaks tugevaks naiseks. See ei tähenda, et ei ole märke, et vajad kedagi enda kõrvale. Kui tunned end ära mõnes järgnevas viies punktis, ootad ilmselt juba liiga kua vallaline olnud.

1. Imetled salaja teiste paaride pilte

Kui muidu tekitasid magedad nunnu-pildid sinus tülgastust, siis viimasel ajal oled hakanud neid pilte teise pilguga vaatama. Kui näed mõnd armast paari mõtled, et selline asi võiks ka sinul olla.

2. Sa ärkad hommikuti patja kaisutades

Kõik tunnevad vahel vajadust kellegi kaissu pugeda. Kui aga ärkad igal hommikul ning leiad end patja kaisutamas, siis on see kindel märk, et igatsed enda kõrvale kedagi. Lõpuks ometi oled valmis oma voodit kellegi teisega jagama.

3. Sa oled enda eest hoolitsenud

See pole ehk nii ilmselge märk suhtevalmidusest, kuid ega ilma asjata ei öelda, et esmalt pead armastama ennast. Kui oled enda eest ise hoolt kandnud, jahtinud unistusi ja teinud täpselt seda, mida enda hing ihkab, siis oled ühel hetkel piisavalt terviklik inimene end kellegi teisega jagama.

4. Sa oled õnnetu

Mitte seetõttu, et ühiskond ütleb, et sa oled üksi õnnetu. Sul on hea töö, suurepärased sõbrad, mõnus hobi, aga ikka tunned, et miskit on puudu. Sel juhul võib selleks puuduvaks osaks olla sinu teine pool. Sa võid olla tugev iseseisev naine, kuid siiski olla õnnetu.

5. Sa hakkad pulmadest mõtlema

Selles on suurem osa naljatamist, aga arvestatav kogus tõtt. Kui oled varasemalt suhtunud pulmadesse ükskõikselt, siis hiljutine huvi selle teema vastu on ilmselge näide.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles