Lugeja nipp: pühade ajal päästab stressist põhjalik nimekiri

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Moppi.ee lugejamängu raames kirjutab meile Evelin, kuidas tema jõulud stressivabalt üle elab. Ootame veel teie kirju, sest loosis on mõnus auhind - Moppi.ee professionaalne kodukoristus!

Jõulud lähevad stressivabalt, kui varakult on  olemas läbimõeldud põhjalik nimekiri ja ajagraafik koristamise, ostlemise, kingituste, pakkimiste, dekoratsioonide, menüü ja kõige selle kohta, mida jõulude paiku plaanis/tarvis ära teha.

Samas on väga oluline mitte muutuda ärevaks, kui kõik ei lähe nii, nagu paberil kirjas. Seda ikka juhtub, aga kui nö masterplaan on olemas, siis ka mistahes suured  ootamatused jalgu alt ei löö. Asjad lähevad ikka täpselt nii nagu tarvis. Loomulikult jäid ka minul nii mõnedki asjad tegemata, aga kõik on millekski hea. Unetundide arvelt ma täiuslikkust taga ei ajanud. 

Elu teevad kergemaks loosipakid - siis on kingituste kogused väiksemad. Samas oli aasta jooksul kogunenud märkmikusse ka ideid ja mõtteid, mida oma kätega ühele või teisele tahaks meisterdada või mida osta. Nii jäi ainult asja vormistamise vaev:) Ja kindlasti pääsesin sedasi ületarbimisest, niisama mõttetu kraami kokku ostmisest. Ka tundus, et kõik olid oma kingi üle õnnelikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles