Youtuber'id aitavad imedel sündida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtuber'ite kogukonna Creatly liikmed Victoria Villig, Martti Hallik, Martins Lapins, Rauno Raiesmaa, Karlos Kolk, Kaspar Kolk (istukil), Gregor Lillemets ja Maria Rannaväli panustavad heategevusse.
Youtuber'ite kogukonna Creatly liikmed Victoria Villig, Martti Hallik, Martins Lapins, Rauno Raiesmaa, Karlos Kolk, Kaspar Kolk (istukil), Gregor Lillemets ja Maria Rannaväli panustavad heategevusse. Foto: Jake Ferra

Tänavused jõulud tulevad teisiti. Oma jõud on ühendanud Eesti youtuber'ite kogukond ja SOS Lasteküla, et läbi heategevuslike jõulukaartide müügi aidata lastekülas kasvavaid lapsi. Samuti toetatakse raskustesse sattunud peresid, kes vajavad väga abi, et oma laste kasvatamisega ise hakkama saada. 

«Heategevus on elementaarne igale inimesele. Igaüks teeb seda aga omal viisil ning võimaluste piires. Kes aitab võõra kommipaberi prügikasti visata ning kes annetab miljoneid eurosid heategevusele. Juba meie kommuuni esimesel kohtumisel leidsime kõik, et tahame panustada heategevusse. Ühendades jõud, võivad imed hakata sündima,» ütleb youtuber'ite kogukonna asutaja Brait. «SOS Lastekülaga olime me kõik juba oma varasemate tegevuste käigus kokku puutunud. Tunneme seda meeskonda ning meie mõtted ühtivad. Muutume alati härdaks, kui SOS Lasteküla meeskonnaga kohtume niivõrd palju head energiat suunatakse nii õigesse kohta ja nii õigel viisil. Tahame ka enda väikese panuse anda selle suure töö kõrval, mille SOS Lasteküla meeskond on ära teinud.»

Youtuber'ite kogukond aitab müüa SOS Lasteküla jõulukaarte, mille hulka on sel aastal lisandunud viis uhiuut kujundust. Jõulukaarti saab veelgi eksklusiivsemaks muuta, kaunistades selle kaneelilõhnalise postmargiga. Iga isuäratavalt lõhnava jõulumargikomplekti ostmisega toetab Omniva SOS Lasteküla.

Jõulukaardid ja lõhnavad postmargid leiad SOS Lasteküla e-poest pood.sos-lastekyla.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles