Märgid, et mees kavatseb sind varsti naiseks paluda

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Meeste peas toimuv on naiste jaoks tihti müsteerium. Õnneks on asju, millega mehed enda plaane reedavad. Kuidas saada aru, et mees kavatseb sind peagi naiseks võtta?

Ta on sinuga palju lähedasem

Kui mees planeerib taolist žesti, ei teki see tavaliselt üleöö. Kogu selle aja vältel, mil ta sellele mõtleb, on ta tavapärasest emotsionaalsem, nunnutab sind ja sõna otseses mõttes vaatab sind teisiti.

Ta on närviline

Mitte halvas mõttes. Ilmselt ta üritab jooksvalt ette kujutada sinu reaktsiooni või seda momenti. Ta on rohkem ärevil ja valvel. Tal on palju kaalul, ta plaanib midagi elumuutvat.

Ta on pidevalt eemal

Nii füüsiliselt kui vaimselt. Tal on toimetusi, kuid ta ei anna otseseid vastuseid. Ta on sinuga koos, kuid ei pane asju tähele. Ta on ilmselgelt oma mõtetes.

Ta võtab teemaks tuleviku

Kui varem on ta algatanud vaid küsimust, kuhu sööma minna, siis nüüd küsib ta sinu tulevikuplaanide kohta. Ta tahab juba varem kompida võimalikku vastust ja sinu suhtumist.

Mis on sinu lemmik koht?

Just see on tema jaoks oluline küsimus, millele ta üritab sinult vastust saada. Mis on sinu jaoks ilusaim koht, maagiliseim koht. Ta ju tahab, et kõik oleks ideaalne.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles