19-aastane neiu abiellub 53-aastase veokijuhiga: «Ta on mu unistuste mees!»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MICHAELA MATSON / CATERS NEWS / SCANPIX

19-aastane Michaela Matson kolis Kanadasse pärast seda, kui kohtinguäpp teda 53-aastase veokijuhiga kokku viis. Vaatamata vanemate vastuseisule plaanivad noored peagi abielluda.

33-aastase vanusevahe tõttu peetakse Matsoni tulevast William Malderat tema isaks. See aga noori ei morjenda. Michaela ja Willam tutvusid kohtingurakenduses Venting, kus noor neiu oli kohe lummatud mehe nägusast pildist. Pärast mõnekuust aktiivset suhtlust, otsustasid nad kohtuda.

Kui Michaela mehest oma vanematele rääkis, keelasid nad suhte ära. Lisaks sellele võtsid ära neiu passi ja saatsid ta psühholoogi juurde, kes nõustus vanemate seisukohaga. Armunud neiu kogus taskuraha, tellis uue passi ning lendas tuhandete kilomeetrite kaugusele Williami juurde.

Kaks kuud tagasi paar kihlus, kuid ootavad abiellumisega järgmise aastani, et noore pruudi vanemad olukorraga kohandeda saaksid, kirjutab DailyMail. «Me ei suuda enam abielu ära oodata!» õhkas noorik.

Willam oma 20ndates, kui tema tulevast pruuti veel sündinudki polnud.
Willam oma 20ndates, kui tema tulevast pruuti veel sündinudki polnud. Foto: MICHAELA MATSON / CATERS NEWS / SCANPIX
Michaela 4.eluaasta tähistamisel oli tema tulevane abikaasa juba 37-aastane.
Michaela 4.eluaasta tähistamisel oli tema tulevane abikaasa juba 37-aastane. Foto: MICHAELA MATSON / CATERS NEWS / SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles