Viis imelikku kohtingunippi, mis päriselt ka töötavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Kohtingud võivad olla küllaltki igavad ja segadusse-ajavad. Siin on viis imelikku nippi, mis on teaduslikult tõestatud.

1. Mine adrenaliinirohkele kohtingule

Jäta kohvideit vahele ning tehke midagi närvekõdistavat. See ei pea olema langevarjuhüpe, isegi ronimisseinad võivad tekitada mõnusat adrenaliini. Uuringud on näidanud, et adrenaliin mõjub hästi ka tujule ja atraktiivsusele.

2. Kasuta sõna «tervislik» enda profiilil

Kui tahad saada kohtinguportaalis rohkem positiivseid reaktsioone, siis kasuta enda profiilil sõna «tervislik». Hiljuti tehtud uuringu põhjal aitab see väike sõna saada 17 protsenti rohkem sõnumeid.

3. Jälgi kaaslase jalgu

Mida? Jah, just, lugesid õigesti. Jälgi oma kaaslase jalgu. Täpsemalt jälgi, mis suunas tema jalad on. Kui need on suunatud sinu suunas, siis palju õnne, ta on sinust huvitatud. Kui aga tema jalad on pidevaltl suunatud kuhugi kõrvale, siis ilmselt ootab ta juba kannatamatult teie kohtingu lõppu.

4. Jaga kaaslasega magustoitu

Tundub mage asi, mida teha? Tegelikult mitte. Usu või ei, Purdue ülikooll viis läbi uuringu, mille kohaselt paarid, kes tarbisid kohtingul midagi magusat, tahtsid rohkem suhet. Teooria on see, et aju seostab magusat armsate mõtetega, ka oma kohtingukaaslasest.

5. Kanna esimesel kohtingul punast

Kui tahad eriti silma paista, kanna punast. Pole põhjuseta, et punast seostatakse armastuse ja valentini päevaga. European Journal of Social Psychology tehtud uuringu kohaselt olid mehed rohkem lummatud naistest, kes kandsid punast. Lisaks annab punaste riiete kandmine inimesele enesekindlust. Kõik võidavad!

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles