Sodiaagi saladused: mida näitab astroloogia sinu abielu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abielu.
Abielu. Foto: Vida Press

Kas sa oled kunagi mõelnud, miks tunnetest rääkimine sind nii väga ärritab? Või miks sa ei salli seda, kui partner sind kamandab? Võib-olla on selles süüdi sinu sodiaagimärk, mis mõjutab nii su tundemaailma kui abielu.

Veevalaja

Sina oled sodiaagi sümboolne teisitimõtleja ja sinu ainulaadne elurõõm võlub partnerit pikaks ajaks. Sinu kaasasündinud iseseisvus tekitab aga probleeme siis, kui abikaasa palub sul midagi teha (olgu see siis palve pürgi välja viia või vähem kingi osta) ning võib sageli lõppeda sinu kalgistumisega. Õnneks oled väga hea eneseväljendusega ja kui suudad oma viha taltsutada, et mitte karjuda, siis ütled ära, mis sind vaevab ja vimma pidama ei hakka.

Kalad

Uneleva Kalade tähemärgi esindajana oled isetu ja väga pühendunud partner. Teed oma lähedaste nimel mida iganes ja annad endast kõik, et kallimat hellitada - isegi siis, kui sul oli elu kõige halvem päev. Sinu suurimaks väljakutses abielus on täiskasvanuelu vastutuskoorma jagamine. Hea meelega väldiksid reaalsust ja jätaksid asjaajamised (arvete maksmise, lastega arsti juures käimise jne) oma abikaasa õlule. Püüa ikka oma kallimat nendes tegevustest abistada, et ta ei jääks päris omapäi.

Jäär

Partneri kergenduseks korraldad tihti väikeseid väljasõite linnast välja, plaanid lahedaid kohtinguid ja teed elu põnevamaks ka magamistoas, et romantika õitseks isegi siis, kui mesinädalad on ammu möödas. Mis puutub teistesse asjaoludesse, siis on sul veel arenguruumi. Näiteks ei ole sa kõige parem kuulaja ja sulle väga meeldib vaielda. Ürita vahel end pausile panna ja küsi partnerilt, kuidas tal läheb. Kuula teda päriselt ja kui tunned, et tahaks tüli kiskuda või vastu vaielda, siis hinga sügavalt sisse ja välja ning mõne ajaks teise tuppa.

Sõnn

Armastajana oled kahe jalaga maa peal, sinu suhe sujub, sest tahad elada rahus ja vältida igasugu hüsteeriat. Aga ka kõige rahulikum Sõnn võib endast välja minna ja see ei ole ilus. Vahel oled ennast täis ja kangekaelne, isegi kui tead, et oled suhtes vale inimesega. Kui oled leidnud selle õige, siis ürita oma uhkus alla neelata ja mitte solvuda pisiasjade peale. Veel üks asi: vahel oled natuke klammerduv. Pane tähele, kui partner tahab hingamisruumi ja ära võta seda isiklikult.

Kaksikud

Sul on eriskummaline iseloom ja vajad pidevat stimulatsiooni, mistõttu ei ole abielu sinuga kunagi igav. Mõtlevad välja lahedaid tegevusi ja julgustad oma partnerit mugavusstsoonist välja astuma. See on ka põhjus, miks teil vahel raske on. Kui partner eelistaks kodus puhata ja niisama lõõgastuda, lähed sa parem üksi välja, aga ei jää tema kaissu kudrutama. Lisaks on sul komme oma abikaasa kulul seltskonnas nalja teha.

Vähk

Unistasid juba väikese tüdrukuna, kuidas olla hea koduperenaine. Oled emalik ja emotsionaalne, väga hea kuulaja, sügavalt empaatiline ja partner on või sees, et tema eest nii hästi hoolitsed. Paraku on sul komme ebaratsionaalset vimma hoida. Sul on seda raske ise kontrollida, kuid kipud endamisi viha vaka all hoidma ja elad seda hiljem kallima peal välja. Pea meeles, et annaksid oma abikaasalale (ja lastele) rohkem asu. Nad on samuti kõigest inimesed.

Lõvi

Oled enesekindel, tuline ja kirglik - seetõttu kadestavad su seksuaalelu kõik sõbrad. Kui sa ei suuda end ohjeldada, läheb su iseteadlikkus üle käte. Püüa vahel ka oma partnerit esikohale tõsta, et ta tunneks end samuti staarina (julgusta teda, küsi tal tema argipäevade kohta jne). Sa ei pea alati tähelepanu keskpunktis olema, aga oled nii egoistlik, et unustad selle vahel ära ja tõmbud solvunult endasse. Abikaasa ei ole selleks, et sind pidevalt jumaldada.

Neitsi

Oled tark ja sarmikas, sodiaagi üks kõige loogilisemaid märke. See tähendab, et oskad end hästi partneri kingadesse panna ja leiad kärmelt probleemidele lahendusi - pikas abielus on see hädavajalik oskus. Sinu kalduvus kinnisideedele võib aga partnerile närvidele käia, eriti kui ta ise ei ole selline. Oled loomult muretseja ja perfektsionist, mis võib partnerit haavata, kui see on suunatud tema vastu. Ürita olla vähem kriitiline ja vaata, et te saaks aeg-ajalt koos puhata.

Kaalud

Kodune harmoonia on sinu jaoks väga oluline. Oled lahke armastaja ja üdini positiivne. Teed kõik endast oleneva, et partneril oleks sinu seltsis mõnus olla ja hoiad kodu korras. See suhtumine ei sobi kahjuks igas olukorras, sest kui elu on raske ja segane, satud tupikusse. Ära ürita asju ilustada ja tegele suhteprobleemidega enne, kui on liiga hilja. Kui kallim tahab millestki rääkida, siis kuula ta ära. Passiivagressiivsus ei tee midagi paremaks ja reaalseid erimeelsusi ei lahenda.

Skorpion

Oled kõva kaitsekilbiga, aga kui lased kellegi oma ligi, siis oled truu, armastav ja pühendunud abikaasa kogu eluks. Oled väga hea suhtleja, mis tähendab, et sa ei karda ka ebamugavaid probleeme arutada. Paljud teised jäävad suhetes sellega hätta, aga mitte sina. Kui teil tekib mingi probleem, siis otsustad selle kindlameelselt lahendada. Sinu suurim komistuskivi on armukadedus. Sul on komme abikaasa asjades nuhkida ja pisiasjade pärast põdeda.

Ambur

Oled avatud ja energiline, mis tähendab, et heal juhul arendad suhet veel vanaduspõlveni välja. Kõige suuremaks väljakutseks on sul muutusteihale vastu panna ja püsisuhtesse pidama jääda. Kui tahad tingimata uudistada ja uusi kogemusi hankida, siis ole oma partneriga aus ning kaasa teda oma impulsiivsetesse otsustesse. Lisaks võib probleeme tekitada sinu komme enne öelda, siis mõelda. Ära ole nii taktitundetud ja püüa oma kallimat vähem solvata.

Kaljukits

Abieluinimesena ei näe sa suhtemängudel ja enda tagasi hoidmisel mingit mõtet. Seetõttu oled siiras ja sulle meeldib oma kallimaga asjade seisust ausalt rääkida. Sinu suurimaks väljakutseks on oma ambitsiooni ohjamine, et see suhet üle ei võtaks. Kas sa suudad ilma töökirju kontrollimata puhkusel lõõgastuda? Kas sa saad rahulikult perega õhtust süüa ilma, et hakkaksid tööasjadest rääkima? Teisisõnu: rahune maha. Kui suhe tundub üksluiseks muutuvat, siis võta vabamalt ja tee midagi spontaanset.

Allikas: Pure Wow

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles