Kate Middletoni kuus trikki, kuidas vähese rahaga kallis välimus saavutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: Vida Press

Cambridge’i hertsoginna Kate Middletonil ei ole rahamuret, et ta peaks säästlikult riietuma, kuid ta eelistab seda sageli siiski teha. Seejuures oskab ta vähese vaevaga riietuda maitsekalt ja stiilselt, jättes alati hea mulje.

Moeajakirjad on viimasel ajal üha rohkem pühendanud külgi Kate’i moemaitsele, sest ta kannab palju soodsate brändide rõivaid. Stilistid on märganud tema seljas Zara, Topshopi, Oasise, Asose, ja ka GAPi riideid, mis on tavalisele inimesele täitsa taskukohase hinnaga. Millegipärast ei näe ta aga ikkagi välja nagu naabrinaine. Verily Mag paljastab Middletoni stiilinipid, mida järele proovides võid isegi parem välja näha.

Lisa klassikalise stiili juurde midagi silmapaistvat

Taskukohaseid klassikalised baasrõivaesemeid tasub igaühel oma garderoobi soetada, sest need ei lähe kiiresti moest välja. Väga võimalik, et sul juba ongi kapis vähemalt üks pliiatsseelik ja valge trikksärk. Võta eeskuju Kate’ist, kes kes lisab selliste riiete juurde silmatorkavaid detaile nagu näiteks kuldnööpe, naiselikku kübarat ja erksaid värve või mustreid, mis riietusele kuninglikkust lisavad. Triiksärk ja seelik üksi pole midagi huvitavat, kuid uhke kaelakee ja kaunite kontsakingadega muutub kogu komplekt eriliseks.

Ära unusta oma figuuri

 

A post shared by Shiona Turini (@shionat) on

Hertsoginna peab alati silmas ka oma figuuri ja ei karda seda esile tuua. A-lõikelised kleidid ja mantlid näitavad tema peenikest pihta ja naiselikku siluetti. Igaüks võiks eelistada selliseid rõivaid, mis sobivad kõige paremini just tema enda figuuriga, sest kehakujust sõltub kõige rohkem, millised rõivad kellelegi sobivad ja teda kaunimaks teevad.

Ainulaadsed mustrid traditsioonilisel lõikel

Kate Middletoni stiili imetletakse kõige rohkem just seepärast, et kuninglikust seisusest hoolimata julgeb ta olla loominguline. Eriti armastab ta eksperimenteerida julgete mustritega, isegi kui rõivatükid on traditsioonilise lõikega. Ebatavalised prindid jätavad kalli mulje, sest need on haruldased ja hakkavad silma.

Igapäevane, aga peen mugavus

Kate kannab tihtipeale pintsakjakki ja teksapükse. Tema jakid on tavalised tumesinised või tviidist ning piisavalt nooblid, et neid kanda koos teksapükstega, mis mõne muu rõivaga tunduks liialt kodused. Pane tähele, et kvaliteetse jaki võid leida kasutatud rõivaste poest!

Vaata, et aksessuaarid omavahel kokku sobiksid

 

A post shared by Peony Lim (@peonylim) on

Kate’i riietus on alati väga läbi mõeldud. Sageli kannab ta erksavärvilisi monokroomseid komplekte, eriti punast värvi. See on väga tugev värv, mis muutub mõjusaks eriti siis, kui erinevad aksessuaarid on ühtlaselt punast värvi.

Kanna erinevaid tekstuure

 

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Tekstuur lisab kogu komplektile luksuslikku mekki. Kombineeri omavahel sulgi, sametit, nahka, siidi, seemisnahka, villa ja muud. Taaskasutuspoodidest võid sooda hinnaga leida kvaliteetse nahkseeliku, karusnahast kraega mantli, siidpluusi või sametkleidi. Kaltsukates leidub imelisi üllatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles