Sõbranna.ee nädalahoroskoop 28. oktoober – 3. november

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Mida lubavad tähed algavaks perioodiks?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võid olla omajagu pahur ja tujukas. Sinu standardid on kõrged, eriti armuasjus. Ootad armastatud inimeselt väga palju, ent samas ei pruugi üldse mõelda sellele, kas ka ise sama palju vastu annad, kas kõige soovitu vääriline oled. Kui sa oma tahtmist ei saa, kipud ärrituma. Hoidu suhete lõhkumisest!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Töine õhkkond võib elektrit täis olla. Ära sega end asjadesse, mis sind otseselt ei puuduta, ära proovi maailma muuta. Pigem pane rõhku suhetele sõprade ja kallimaga – lähedaste inimeste olemasolu teeb elu ilusaks! Oled mõistev ja toetav, küllap usaldatakse sulle nüüd nii mõnigi seni hästi varjatud südamesaladus.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Aeg on põnev ja seiklusrikas, ent riskiga seotud. Mingil peol või hobiga seotud üritusel võid kohata vastassoolist, kes sul katuse täiega sõitma võtab. Saamata isegi aru, kas sind on tabanud saatuslik armastus või hetkeline kirelõõm, võid emotsioonide ajel teha käike, mida suudad kainelt analüüsida alles hiljem.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Vajadus olukorda enda kontrolli all hoida on suurem kui tavaliselt. Tahaksid ühtaegu hallata kõike, mis puudutab su armusuhet, aga ka päritoluperes toimuvat. Paraku on igal inimesel omad soovid ja tahtmised ning nad ei käitu nii, nagu sina loodaksid. Suutmatus esimest viiulit mängida võib sind ärritada ja vihastada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

See, mis tööelus toimub, ajab sind ehk omajagu närvi. Oled kannatamatu, soovid põhjalikke muudatusi, ent raske on teisi oma tegemistesse kaasa tõmmata. Proovi olla taktitundeline, väldi jonnakust ning teistele oma tahtmise peale surumist. On asju, mida sa muuta ei saa, sellega pead lihtsalt leppima.

Neitsi

23. august – 22. september

Julgust ja ettevõtlikkust on rohkem kui tavaliselt. Äriasjus võid riski peale välja minna, seejuures on üsna suur võimalus, et riskimine ka ära tasub. Sul on loomingulisi andeid, mida ei tasuks praegu vaka all hoida – neid nutikalt rakendades võid omajagu raha teenida ning imetluse ja tunnustuse osaliseks saada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Nädala algul on armusuhete teema tulipunktis. Kui saad kallimaga häirimatult koos olla, samas rütmis hingamist ja armurõõme nautida, oled seitsmendas taevas. Ent kui sa pole rahul sellega, mis su intiimelus toimub, on ajajärk emotsionaalselt raske. Igatsed selle järele, mida pole võimalik saada, ja see on valus.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sind võivad segada mineviku mõjud. Eriti on see tuntav armuasjus – kui oled kunagi haiget saanud, siis on praegugi takistusi kallimaga kontakti loomisel. Oled umbusaldav ega julge end avada, seetõttu on võimatu ka tõeline lähedus ja teineteisemõistmine. Saa hirmust üle – see, mis ammu juhtus, ei ole praegu enam tähtis!

Ambur

22. november – 21. detsember

Äri- ja rahaasjad võivad omajagu peavalu tekitada. Eriti juhul, kui ajad äri koos lähedase sõbraga. Proovid tema suhtes mõistev olla ja lubad tal omasoodu toimetada ka siis, kui see sind kitsikusse ajab. Liiga hea ei tasu sul olla – on täiesti loomulik, et ootad samuti austust ja endaga arvestamist.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Veenuse ja Pluuto pingeline kvadraat seab suhted löögi alla. Raske võib nädal olla siis, kui sul on armusuhe kolleegiga või ajad ühist äri kallimaga. Proovige emotsioone talitseda ning asjad ausalt ja sõbralikult selgeks rääkida. Keeruline aeg möödub peagi, aga kui tülli pöörate, on hiljem raske lepitust otsida.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ilmselt kujuneb ajajärk põnevaks ja vaheldusrikkaks. Erilisi ja tugevaid elamusi võib tuua reisimine. On võimalik tutvuda inimestega, kes sulle kustumatu mulje jätavad, kes su elu ja maailmavaadet omajagu mõjutavad või muudavad. Ettevaatlik tasub olla juhul, kui keegi välismaalane sind armuavaldustega üle külvab.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Parem on, kui rahaasjadega tegelemise pisut edasi lükkad – praegu võib see asjatuid pingeid tuua. Pigem keskendu enese vaimsele arendamisele või loomingulisele tegevusele. Maailmapildi avardamiseks ning uute kogemuste ja teadmiste arendamiseks võiksid eksootilisele reisile minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles