Karm mäng: mehed võistlevad, kes suudab «kodustada kõige suurema põrsa»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Vaatamata enda kompleksidele keskmisest kõrgema kehakaalu osas, oled leidnud selle tõelise hingesugulase. Kõik on justkui muinasjutus! Siis saad aga sõnumi: «You just got pigged!» (tõlkimatu sõnademäng seaks tegemise kohta).

Kui muidu võistlesid mehed, kes suudab «rajalt maha võtta» kõige kaunima naise, siis nüüd on meestel hakanud tõeliselt igav! 24-aastane Sophie Stevenson kohtus Barcelonas oma unistuste mehega ning uskus, et see ongi armastus esimesest silmapilgust. Mõni aeg hiljem kulutas naine 350 naela, et minna Amsterdami mehega taas aega veetma. Lennujaama jäi ta aga seisma üksi, kirjutab TheSun. Lennujaamas meest otsides saabus sõnum, mille sisu oli: «You´ve been pigged!». Mehed olid võistelnud, kes suudab võrgutada seltskonna kõige koledama naise selleks, et oma sõpradele meelelahutust pakkuda.

Naise sõnul oli ta mitte vaid häbistatud, aga shokeeritud ja hirmul. Naise sõnul teadis mees naise hotelli ja toa numbrit. Ootamatu teade mehelt pani teda hirmu tundma- milleks veel mees suuteline on. 

Mees on korduvalt enda versiooni juhtunust muutnud, väites, et nad ei ole Sophie´ga maganud ega omavahel peale Barcelonat üldse suhelnud. Seejärgel parandas, et neil siiski oli intiimne öö, kuid mitte midagi rohkemat. Naine on avaldanud oma loo, et hoiatada teisi naisi sarnase halva üllatuse eest, mida tema pidi läbi tegema. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles