Kümme asja, mida suhtes «taaskasutada»

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Suhtes on asju, mida saate kogeda ainult korra – esimene kohting, esimene suudlus, pulmapäev... Aga et hoida au sees taaskasutust, vaatame, milliseid asju võiks ja peaks tegema rohkem kui korra.

Female First on kokku pannud hea nimekirja asjadest, mida suhtes «taaskasutada».

«Ma armastan sind» ütlemine. See ei peaks olema midagi, mida te ütlete üliharva. Seda peaks ütlema alati, kui seda mõtlete ja usute. Kord päevas, kord tunnis – olgu nii. Kui sa aga ei taha seda kunagi oma kallimale öelda, kas sa siis üldse oled õige inimesega koos?

Seksimine. Vajadusel määrake selleks kalendris aeg, aga ärge unustage seksida. Te saate seda ju vaid teineteisega teha, seega nautige!

Kuulamine. Isegi kui sa ei mõista, mida ta räägib, proovi alati kuulata. Sa ootad ju sama vastu?

Tema ergutamine. Su partner elab läbi kindlasti karme perioode, ole sel ajal talle olemas, et tema tuju tõsta ja ergutada.

Kohtingutel käimine. Määrake kindel kohtingupäev ja püüdke vähemalt korra kuus kahekesi väljas käia. Kui saate seda teha sagedamini, suurepärane!

Puudutamine. Isegi kui seks pole plaanis, ärge unustage teineteist puudutada. Olgu selleks tervitussuudlus või käte hoidmine magama jäädes – kõik läheb arvesse.

Naermine. Teie kodu peaks rõkkama naerust. Isegi kui on halvad ajad, püüdke leida midagi, mille üle naerda ja koos raskustest üle saada.

Suudlemine. Amelemiseks pole ehk aega, aga võtke hetk musiks enne lahkumist ja kohtumisel.

Rääkimine. Kommunikatsioon on eluliselt oluline. See on iga eduka suhte alus.

Positiivsele keskendumine. On kerge keskenduda asjadele, mida teil veel pole, kuid püüa sellest harjumusest loobuda ning olla tänulik kõige eest, mis teil juba olemas on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles