Rahvalemmikutest näitlejad võistlevad superinimestega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Ain-Alar Juhanson (keskel) oma kahe kuulsa õpilase, näitlejate Märt Avandi ja Raivo E. Tammega kaks nädalat tagasi Jüri duatloni finišis.
Treener Ain-Alar Juhanson (keskel) oma kahe kuulsa õpilase, näitlejate Märt Avandi ja Raivo E. Tammega kaks nädalat tagasi Jüri duatloni finišis. Foto: Jüri Suurkivi

Rahva seas armastatud Raivo E. Tamm ja Märt Avandi on võtnud nõuks näidata, et ka mittesportlased saavad hakkama alaga, mida enamik peab jõukohaseks ainult superinimestele.

Raivo E. Tammel oli tunne, et veel veidi – ja ta kukub lihtsalt kokku. Tema väheseid järelejäänud soove oli, et pärast seda, kui ta on maha varisenud, tuleks kähku arst, kes kuulaks tema südant ja hingamist. Et kas temast saab veel elulooma.

Tammel, armastatud näitlejal, oli raske, hirmus raske. Ta oli jooksnud Harjumaal Rae vallas Jüri alevikus juba viis kilomeetrit ja vändanud 20 kilomeetrit rattaga. Aega oli kulunud ligi tund ja veerand. Aga kaks ja pool kilomeetrit jooksu ootas veel ees, et jõuda Jüri duatlonil finišisse. Kiiremad ja sitkemad olid lõpetanud veerand tundi tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles