Viis trenni introvertidele, kes ei taha teiste inimestega kokku puutuda

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tavaliselt soovitatakse motivatsiooni leidmiseks teha trenni koos sõbraga, aga mida teha, kui sa oled oma loomult introvert? Kuidas teha introverdina trenni nii, et see ei kurnaks sinu meelt ja vaimu, vaid ergastaks seda? 

Siin on mõned harjutused, mida võiksid proovida, kui eelistada treenida üksi.

  • Jooksmine. See on üks nendest spordialadest, mida saab edukalt üksi teha. Kuula muusikat või jutusaateid ning saad samal ajal korraliku kaloripõletuse teha.
  • Treeningvideod. Terve internet on täies videoid, mis võimaldavad sul trenni teha kodust lahkumata.
  • Ujumine. See on suurepärane viis, kuidas tugevdada lihaseid ja põletada kaloreid, ilma et sa peaksid kellegagi rääkima.
  • Personaaltreeningud. Jah, selleks on sul vaja teist inimest kõrvale, aga lõppkokkuvõttes võib see ennast ära tasuda. Personaaltreener aitab sul teha õigeid harjutusi ja ilmselt harjute ka teineteisega pikapeale ära. Lisaks saab ta aru, kui sa ei taha samal ajal rääkida, kui sa higistad.
  • Rattasõit. Introverdi jaoks on rattaga sõitmine suurepärane treening. Võta ratas ja sõida, kuhu iganes. Sa saad rahulikult mõelda ja oma akusid laadida samal ajal, kui põletad kaloreid ja treenid vastupidavust.

Lisaks veel, kui sulle meeldib käia jõusaalis, siis ära unusta kõrvaklappe kaasa võtmast, sest ka need pakuvad sulle natukene omaette olemise aega ja kui sa tahad proovida rühmatrenne, siis kutsu sõber kaasa, vahendab PopSugar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles