Küsi nõu karjäärispetsialistidelt ja võida õpetlik raamat!

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret ja Janno Seeder «Karjääri ja õigete valikute feng shui»
Siret ja Janno Seeder «Karjääri ja õigete valikute feng shui» Foto: Kirjastus Varrak

Naine.postimees.ee ootab karjääri-, töö- ja õpinguteteemalisi küsimusi Küsi nõu rubriiki. Kõigi küsimuste esitajate vahel loosime nädala pärast välja kolm «Karjääri ja õigete valikute feng shui» raamatut kodumaiselt autoritepaarilt Siret ja Janno Seederilt.

Sa ei ole tööga rahul? Soovid edasi liikuda, aga pole endas kindel? Tahaksid minna edasi õppima, aga kahtled, kas see ala ka leiva lauale toob? Sul on raskusi töö- ja pereelu ühitamisega? Sulle tundub, et ei leia endale tööl täit rakendust?

Ootad juba mõnda aega edutamist, kuid ... asjatult. Sul on probleemne olukord kolleegiga ega tea, kuidas seda ära lahendada? Sa ei julge kandideerida huvipakkuvale ametikohale, kuna pole piisavalt kogemust? Kuidas mõjuda tõsiseltvõetavamana? Oled töötuks jäänud ega tea, kuidas edasi oma valikutega minna? Kuidas ühendada õppimist ja töötamist?

Neid küsimusi on terve hulk ja isegi siis, kui need korduvad, on iga olukord uue kogemuse tõttu uus. Naine.postimees.ee nõuanderubriigis vastavad teie karjääri- ja tööalastele küsimustele sihtasutuse Innove karjäärispetsialistid. Kõigi küsimuste saatjate vahel jagame välja kolm «Karjääri ja õigete valikute feng shui»raamatut.

Kuidas mängus osaleda

Saada oma küsimus meie Küsi nõu rubriigi kaudu ja märgi kindlasti ära oma kontaktandmed, et võidu korral Sinuga ühendust saaksime võtta. Kõigi kuni 3. aprillini esitatud küsimuste saatjad osalevad Siret ja Janno Seederi raamatu «Karjääri ja õigete valikute feng shui» loosimises.

Alusta siit »

«Karjääri ja õigete valikute feng shui» suunab, kuidas ise oma valikutega hakkama saada ning langetada õigeid otsuseid, pidades silmas tasakaalu erinevates elu valdkondades. Nõuannetes on hästi kokku põimitud lihtsad, ent olulised harjutused oma eesmärkide seadmiseks ja sõnastamiseks, ning mõistagi feng shui temaatika, mille üheks osaks füüsilise keskkonnaga valikute mõjutamine.

Karjääri ja õigete valikute tsooni esindab Seederite sõnul vesi ja vee energia, mida saab eesmärgist ja vajadusest lähtuvalt mõjutada teiste elementidega nagu näiteks maa, tuli ja puu. Näiteks otsusekindlust ja oma tee ning valikute selget nägemist soosivad maa energiat esindavad tegevused, nagu lemmikloomadega tegelemine, lugemine, söögivalmistamine ja käsitööga tegelemine. Ka feng shui teooriaid teadmata on selge, et töistele tegevustele loovad need toimetused tasakaalu ja aitavad energiat taastada. Raamat aitab kõike seda aga jälgida teadlikult.

Naine.postimees.ee Küsi nõu rubriigis annavad nõu erinevad asjatundjad eri valdkondadest, olgu selleks treening, toitumine, paari- ja peresuhted, laste kasvatamine või karjäär ja õpingud. Kõigile küsimustele vastatakse üldjuhul nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles