Postimehe nädalahoroskoop 28. jaanuar – 3. veebruar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Paistab, et tuleb sõnakas nädal paljudele tähemärkidele. Vaata, mida lubavad tähed sulle!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Jõudu ja tahet tegutseda on sul küllaga. Tempo on ilmselt tohutult kiire, enne otsuste tegemist ei ole sul aega ega tahtmistki pikalt mõelda. On hea periood vaimse töö tegemiseks ja uute ideede välja käimiseks. Väljendad end jõuliselt, ehk isegi pealetükkivalt, andmata teisele osapoolele võimalust vastu vaielda. Tööl valitseb seetõttu konfliktide oht.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Aeg sobib intensiivseks vaimseks tööks, millegi uurimiseks või õppimiseks. Kui sel nädalal reisile lähed, võib see kujuneda peadpööritavaks seikluseks. Asjad ei laabu plaanipäraselt, ees võib oodata üllatusi. Pea hoolt, et su dokumendid oleks korrektselt vormistatud ja väldi ohtlikesse olukordadesse sattumist.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Aeg on pingeline ja elutempo kiire, asjaolud muutlikud. Sinule, seiklushimulisele heale kohanejale peaks see igati sobima. Sul võib tekkida häid mõtteid, mille töösse rakendamine kiirelt sujub. Sul on tugev veenmisjõud, oskad oma mõtteid teistele niimoodi esitada, et nad ruttu oma nõusse saad.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Infotulv on tohutu, sul võib olla raske otsustada, mis on oluline ja mis mitte. Tööl võib toimuda muudatusi, ehk antakse sulle päris uusi tööülesandeid ja nõutakse nende kiiret täitmist. Ära lase end teistel närvi ajada, ära tee mitut asja korraga, pane enda jaoks tööde tähtsusjärjekord paika ning alusta kõige olulisemast.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Suhtlemist on tohutult palju, ilmselt toob nädal rohkelt töökohtumisi, koosolekuid ja asjaajamist kõikvõimalike erinevate inimestega. Võib esineda ka mõjutamist ja manipuleerimist. Ära ole kergeusklik, proovi aru saada teiste inimeste motiividest. Jälgi, et su tegevus oleks seaduste ja reeglitega kooskõlas.

Neitsi

23. august – 22. september

Hea aeg loominguliseks tegevuseks, eriti kirjatööks. Sul võib tekkida põnevaid mõttekäike, mida suudad ilmekalt kirja panna. Rahaasjade ajamisel tuleb olla topelt ettevaatlik! Tõenäolised on kokkupuuted libekeelsete müügiinimestega, kes üritavad sinult raha välja meelitada asjade eest, mida sa tegelikult ei vaja.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Suhtlus sulle kallite inimestega on ilmselt vägagi intensiivne, samas on sul küllatki raske neist aru saada ja nendega ühist keelt leida. Võimalikud on mingid kuulujutud, mis võivad su fantaasia tööle panna ja sind kallima suhtes kahtlustavaks muuta. Hästi ettevaatlik ja punktuaalselt täpne tuleb olla lepingute sõlmimisel.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kui tahad oma igapäevases töökeskkonnas midagi muuta või töös ümberkorraldusi teha, on nüüd õige aeg jõuliseks tegutsemiseks. Oled väga osav sõnaseadmises, suudad teistele selgeks teha, mis on muudatused vajalikud ja kuidas need kasu tooma hakkavad. Väldi kaaslastega manipuleerimist, teiste nii-öelda nurka surumist.

Ambur

22. november – 21. detsember

Naudid lõbusat seltskonda ja lennukat mõttevahetust. Sul on põnev olla tarkade inimeste seas, ka meeldib sulle oma teadmistega hiilata. Tööl sobib aeg koosolekute ja ajurünnakute korraldamiseks, tulevikuvisioonide välja käimiseks. Kaugeltki kõik praegu välja käidud ideed ei pruugi aga pikemas perspektiivis viljakad olla.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Merkuuri pingeseisud toovad nädalasse hoogsat suhtlust, aga ka omajagu tuliseid vaidlusi. Oled oma arvamuses kaljukindel ning kaitsed seda jõuliselt. Kuid su plaanid võivad olla ebarealistlikult lennukad – märkad küll võimalusi, ent ei pane tähele ohte. Kaalukaid otsuseid ei tohi jooksu pealt teha!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Oled energiline ja elujõuline, täis tahtmist tegutseda. On hea aeg õppimiseks ja enesearendamiseks. Sa lausa ahmid uut infot endasse. Peaksid selle siiski läbi kriitilisuse filtri laskma – kõik, mida sa kuuled või loed, ei pruugi üldse tõele vastata. Ka vanematel, kogenud inimestel ei ole alati õigus.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Teised inimesed võivad sind raha- ja äriasjade ajamisel tugevasti mõjutada. Ära unusta, et see, mida kaaslased sulle räägivad, on vaid nende arusaam asjadest. Kui nad just teenekad finantsspetsialistid pole, siis ära nende õhutusel praegu kindlasti tehinguid tee ega kaalukaid otsuseid vastu võta.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles