Kolm lihtsat asja, mida sa saad teha iga päev, et põletada rohkem kaloreid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mõnikord on inimeste päevakava tõesti nii tihe, et lihtsalt ei ole aega jõusaali minna või oled väsinud ja tunned, et täna ei ole sa võimeline tund aega intensiivselt trenni tegema. Siin on kolm lihtsalt asja, mida sa saad teha iga päev ja sa ei vaja selle jaoks eraldi varustust või lisaaega, et minna jõusaali.

Nende kolme asjaga saad põletada kaloreid isegi siis, kui sul ei ole aega jõusaali minna, vahendab Hello Healthy.

1. Liiguta oma keha.

Liikumine on väga oluline. Mõni päev on tööd palju, et inimesed unustavad laua tagant püsti tõusta ja ennast vahepeal natukene liigutada, kas või sirutamine oleks hea. Kui sa muidu ei saa, siis pane endale telefoni meeldetuletus iga tunni aja tagant. Mine käi WC-s, jaluta koridoris, siruta, mine treppidest üles või alla, tee midagi, mis paneks su kehas vere liikuma.

2. Joo vett.

Vee joomine on väga oluline ja see aitab parandada ainevahetust. Hea seedimine on esmane, kui sa üritad kaalu kaotada või kaloreid põletada. Hoia näiteks kogu aeg laual veepudelit, et sul ei läheks meelest ennast aeg-ajalt veega kosutada. Lisaks ära unusta, et vesi on suurepärane ärataja ja soovitame juua vähemalt klaasi vett enne hommikusööki.

3. Kasuta oma käsi

Kätetööd alahinnatakse võrreldes sammude lugemise ja tegemisega. Inimesed käivad nii, et käed lihtsalt ripuvad külgedel. Pane käed natukene rohkem liikuma ja sa põletad sellega palju rohkem kaloreid ja kasutad mitmeid lihaseid, mis muidu tööd ei saa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles