Kaksikute ema aus pilt: just selline on sünnitusjärgne keha!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Anna Strode on Instagramis laineid löönud oma fitness-eluviisiga. Tal on imelised kõhulihased ja kaksikud. Mis tal veel on? Rohkelt üleliigset nahka – ja ta on sellega rahu teinud.

31-aastane Anna jagas nädal tagasi Instagramis kaht fotot, et tuletada naistele meelde: meie kehad on võimelised kinkima elu. See on märksa olulisem, kui üliideaalne vorm. «Üks neist on pilt, mida te näete oma Instagrami ajajoonel iga päev, teine aga ilmselt meenutab seda fotot, mida te iial ei julgeks maailmaga jagada,» kirjutab Anna. «Aga teate mis? Ma olen otsustanud mõlema foto üle uhkust tunda!»

Naine kirjutab, et iga päev ümbritsevad meid fotod, mis peaksid kujutama «täiuslikkust». «Aga miks ei saaks vasakpoolne pilt samamoodi täiuslik olla? See foto tuletab meelde, milleks mu keha on võimeline: ma kasvatasin endas kaks tervet beebit. Maailma tuli kaks tillukest inimest, kes on mind teinud maailma õnnelikumaks emmeks.»

Anna tunnistab, et tema jaoks ei ole samuti selle pildi jagamine lihtne, kuid: «Ma teen seda seetõttu, et meile kõigile meelde tuletada: me kõik oleme tõelised! Meie kõigi juures on asju, mida me tahaks muuta. On kerge kinni jääda sotsiaalmeedia täiuslikku maailma, kuid rebige end lahti – iga täiusliku foto taga on samuti inimene, kes tahaks enda juures midagi parandada. Olge uhked, olge lahked, armastage oma keha selle eest, mis ta on teie heaks teinud. Venitusarmid, lõtv nahk, kõhukesed ja rippuvad tissid – olge selle üle uhked, sest te olete emad, te olete ilusad!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles