Naise eitav vastus viis mehe täiesti endast välja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Alustuseks nõuanne meestele, kes kasutavad Tinderit: kui naine ütleb, et ta ei soovi teiega seksida, siis ärge saage tema peale pahaseks. Aktsepteerige tema vastust ja liikuge edasi.

Naise eitava vastuse peale ei tohiks saata talle õelaid kommentaare. Tõenäoliselt jagab naine neid kommentaare oma sõbrannadega ja see võib tulevikus mehe elu väga kibedaks muuta, kui tal on välja kujunenud teatud maine. Arielle Musa oli täpselt sellises olukorras, kui mees nimega Endri ei olnud nõus naise eitava vastusega, kirjutab Elite Daily.

Musa jäädvustas nendevahelise suhtluse sõnumite teel ja jagas kuvatõmmiseid Twitteris.

Suhtlus oli järgmine:

Endri: «See on küll jama. Ma väga tahtsin sinuga koos olla.»

Arielle: «Sorry

Endri: «Miks sa oled selline... sa tundud olevat tüdruk, kes otsib naudingut, miks me ei võiks siis kokku saada?»

Arielle: «Sest ma ütlesin nii.»

Endri: «Miks sa nii ülbe oled? Kas sa arvad, et oled minust parem?»

Arielle: «Ma ei pea midagi selgitama. See on lihtsalt mu otsus.»

Endri: «Ilmselt selles asi ongi. Sa oled täpselt selline naine, kellega ma magaksin, aga kellega ma ei oleks suhtes. Naudi oma noorust, sest kui sa oled läbi tõmmatud, siis ei taha sind keegi ja sa oled igavesti üksi.»

Arielle: «Miks nii õel? See on ju tühine asi.»

Endri: «Seks ei ole tühine asi... mul on mehised vajadused. Ma kulutasin 30 dollarit teemaksule, ostsin bensiini, sulle jooke ja kulutasin oma aega vaid selleks, et sa saaksid selja keerata ja nii teha. Enne, kui me kokku saime, väitsid sa, et sulle meeldib seksuaalselt eksperimenteerida. Ja ma ei teinud midagi hullumeelset, et sa peaksid mind nüüd nii kohtlema. Sa ilmselgelt ei austa teisi inimesi ega iseennast, seega käi kuradile.»

Arielle: «Ikka juhtub. Kas ma olen sinu arvates mingi prostituut? Ma ju ütlesin, et see sõltub paljudest asjadest.»

Endri: «Kui palju normaalseid mehi sinu vastu huvi tunneb? Haritud, pereinimesed, heasüdamlikud, eesmärkidega, ei tee narkot. Null ilmselt. Ma tean, kuidas mehed mõtlevad... sa oled selline naine, keda peetakse vaid armukesena.»

Arielle: «Ma tean, et sa ei tunne mind, seega ma ei võta su sõnu südamesse. Sa ei saa mulle haiget teha, sest sa ei tähenda mu jaoks midagi.»

Endri: «Jah, sest su ego ei lase sul reaalsusega leppida. Ma olen väga tark. Ma tunnen ära, millised inimesed on mu aega väärt, selles võid kindel olla. Isegi su pere ei armasta sind. Haha.»

Arielle: «Sa võid seda endale kinnitada, aga mind su sõnad ei huvita.»

Arielle Musa lugu on internetis kiirelt levinud ja temaga on ühendust võtnud ka mitmed uudistekanalid. Ta ütles Metrole antud intervjuus, et Endri võttis temaga veel veidi hiljem ühendust ja nõudis, et naine maksaks talle tagasi raha, mis mees nende kohtingule kulutas. Kui naine sellest keeldus, käskis mees tal enda numbri ära kustutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles