Kolm harjumust, mis muudavad sind ebaatraktiivseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Meie kõigi iseloomus on külgi, mis muudavad meid äärmiselt ligitõmbavaks või siis vastupidi, ebaatraktiivseks. On oluline, et me teadvustaks ka oma käitumismustreid, mis võivad lähikondlastele ebameeldivad olla.

1.Konfliktide fabritseerimine. Sa ei pea pidevalt konflikti otsima, kui tegelikult konflikti pole. Kui sa oled pühendunud, et igal võimalikul hetkel dramaatiliseks minna, siis oled sa tõenäoliselt keegi, kellest tahetakse eemale hoida. Keegi ei taha enda lähedusse inimest, kes pidevalt tüli norib.

2.Pidev vahelesegamine. Oled sa märganud, et segad pidevalt inimeste jutule vahele, ei lase  neil mõtet lõpetada ning sõidad vestlustesse sisse, oma korda ootamata? Inimestele üldiselt meeldib, kui neid ära kuulatakse, seega parem jäta meelde, mis sa öelda tahad ning lase partneril jutt lõpetada.

3.Ignoreerimine. Kui sa otsustad kedagi ignoreerida, tõukab see inimesed sinust eemale. Inimestel on tõenäoliselt miljon muud asja, mida nad võiksid sinuga rääkimise asemel teha, nii et nende eiramine näitab tõelist lugupidamatust – ning muudab su väga ebaatraktiivseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles