Kümme asja, millest naised voodis ei hooli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Uue inimesega seksimine võib olla erutav ja põnev, aga ka palju ebakindlust külvav. Mis siis, kui mu varbad on liiga koledad või ehk meeldiks talle mu kõhulihastel juustu riivida – ja ma pole piisavalt heas vormis?

Female First on koostanud nimekirja kümnest asjast, millest naised tegelikult seksi ajal ei hooli. Kui te olete juba voodisse jõudnud, tasub seega hetke nautida ning ebakindlused üle parda heita – seks on eriline ja kui me juba oleme otsustanud seda hetke kellegagi jagada, siis peame me ilmselt ka seda inimest päris eriliseks!

  1. Kui heas vormis on su kõhulihased. Naistele üldiselt meeldib mehe raskus enda peal – pole ju vahet, kas su kõhulihas seejuures on trimmis või ei.
  2. Kui suur su peenis on. Klišeelik ütlus «ei loe suurus, loeb see, mida sa sellega teha oskad» vastab täiesti tõele. Naist on võimalik rahuldada igal juhul, pole vahet, kas su riist on keskmisest suurem või väiksem.
  3. Kui sul läheb rütm sassi. Seda juhtub seksi ajal kõikidel paaridel, ära põe selle pärast.
  4. Kui sa higistad. Seks on korralik aeroobne treening! Higi käib iga treeningu juurde, keegi ei eeldagi, et me kuiva nahaga sellest pääseme.
  5. Kui pikalt suguühe kestab. Kähkukad võivad olla imelised, mis loeb, on kvaliteet. Pealegi, alati on võimalus minna teisele tiirule.
  6. Kui su eelmänguoskused on roostes. Muide, ka mõned naised ei ole suuremad asjad eelmängu fännid! Nii mõnigi meist eelistab kiiremat penetratsiooni, selmet niisama ameleda – käitu vastavalt ootustele.
  7. Tohuvabohu. Seks on üsna segadust tootev asjaajamine ning voodi võib pärast välja näha, nagu oleks kellegi vaniljejäätis linadele tilkunud. Selleks on voodi kõrval salvrätid, olemas pesumasinad ning duširuumid.
  8. Kui sul tekib kramp. Ka meil on kõige ebasobivamal hetkel jalg krampi läinud, oluline on seejuures öelda, mis toimub, muidu võib naine arvata, et tema vagiina on ühtäkki hambad kasvatanud.
  9. Kuidas su munandid välja näevad. Jepp, need on karvased ja kortsus, aga nendega on supertore mängida, seega tasub lubada naisel keradega tuttavaks saada!
  10. Kui palju sul kehakarvu on – või pole. Naised mõistavad hästi karvadega seotud ebamugavust – karvakasvu taltsutamist, piiramist, kasvatamist, eemaldamist, nahaärritust, sissekasvanud karvu, punetust. See on probleem, millega tegelevad mõlemad sugupooled. Ära põe.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles