Koguperemess ILU 2016 suunab tähelepanu tervislikele eluviisidele

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videblogija Paljas Porgand
Videblogija Paljas Porgand Foto: Ekraanitõmmis videost

Reedel ja laupäeval toob koguperemess ILU 2016 Tartu Näituste messikeskusesse kokku tervislike eluviiside edendajad ning ilutootede pakkujad, kelle tooted ja teenused sobivad nii pere noorimatele kui ka juba kogenud ilugurudele. 

«Meil on hea meel, et üha enam inimesi järgib tervislikke eluviise, kuhu kuuluvad tervislik toitumine, aktiivne liikumine ning looduslikud ilutooted. Selle tee on valinud ka mess ILU 2016,» rääkis messi projektijuht Betti Murdvee. 

Sarnaselt eelmistele aastatele on ka seekordne mess suunatud tervele perele, et pakkuda midagi huvitavat igale vanusegrupile. «Messilt leiab tegevust igaüks, keda huvitab tervislik eluviis, õige toitumine, sportimine, looduslikud tooted ja aktiivne vaba aeg. Messikeskuse A-halli võtavad enda alla ilutooteid pakkuvad ettevõtted ja võistlused ning C-hall on tervise, sportlike eluviiside, Eestimaise disaini, vaba aja ja pere päralt,» kirjeldas korraldaja.

Murdvee tõi esile, et messil on näiteks võimalik nõu küsida Eesti ühelt tuntuimalt elustiiliblogijalt Merilin Taimrelt, keda tuntakse Paljas Porgand nimelise blogi järgi.

Samuti kutsub korraldaja kõiki messil osalejaid üles osalema Eesti suurimatel ja populaarsematel jooksuüritustel, kuhu saab end messil registreerida Spordiürituste Korraldamise Klubi boksis.

Ka sel korral tõstetakse messil esile kodumaiseid andekaid moeloojaid. «Kindlasti tasub messile tulla koos lastega, sest messilt leiab ka neile kvaliteetseid ja moekaid rõivaid,» lisas Murdvee. 

Mess ILU pakub ühtlasi võimalust jälgida Eestis esmakordselt toimuvaid rahvusvahelisi iluvaldkonna meistrivõistlusi Baltic Beauty Cup, kus omavahel võistlevad küüne- ja ripsmetehnikud Eestist, Rootsist, Lätist, Leedust ja Soomest.

Messi päevajuht on stilist Ženja Fokin, kelle poole võib Murdvee sõnul julgelt pöörduda moealaste küsimustega.

Koguperemess ILU 2016 toimub Tartu Näituste messikeskuses 6. ja 7. mail. Iluteemalist messi korraldab Tartu Näitused juba 12 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles