Üheksa märki, et sa pole oma eksist üle saanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi võid olla enda arvates eksmehest kindlalt üle saanud, võib su mõtetes ja käitumises peituda tõde - idiva.com loetleb üheksa märki sellest, et sa pole teda oma südamest välja saanud.

1. Tunned pidevalt vajadust temaga rääkida või talle sõnumeid saata. Selle asemel, et eksmees pärast lahkuminekut unustada, armud sa temasse justkui uuesti ja uuesti, tundes pidevat vajadust temaga ühendust hoida.

2. Piinad sõpru oma lõputu heietamisega. Oled kõik lootuselt ära tüüdanud juttudega sellest, et ehk peaksid temaga siiski ära leppima.
 
3. Muutud verejanuliseks, kui kuuled, et ta on kellegi leidnud. Oled edasi liikunud või vähemasti suutnud ennast veenda, et see on lõplikult läbi. Kuid nii pea, kui kuuled, et ta käib mingi kuuma tibiga, on sinu esimene reaktsioon - ma löön ta maha!

4. Sa jälgid teda Facebookis ja kaalud lõpuks oma konto kustutamist. Sa jälgid, kes on tema uued sõbrad või vaatad tema värskeid fotosid. Samuti ei lase sa silmist seda, kes on kommenteerinud tema postitusi või märkinud nende kohta «meeldib».

Ning kui tema uute sõprade seas on naisolevusi, kipud sa neid põhjalikult analüüsima ja võrdlema. Kuid seegi pole veel kõik - lisad oma sõbralisti vastukaaluks võimalikult palju kenasid mehi ning riputad üles pilte, mis tõestavad, et sulgi on lõbus. Lõpuks saab sul aga kogu sellest võistlemisest villand ning otsustad, et peaksid tegema hoopis FB-enesetapu.

5. Sinu uus silmarõõm on tema moodi. Sa arvad, et oled temast üle saanud? Kui sinu uus silmarõõm on sinu eksi täpne koopia, pole sa ilmselgelt suutnud edasi liikuda.

6. Ühised sõbrad. Kui oled otsustanud alustada uut elu, pead otsima ka uusi sõpru. Kuid selle asemel suhtled sa endiselt teie ühiste sõpradega ja kasutad neid eelkõige oma eksi tegemistel silma peal hoidmiseks.

7. Tema laul, tema lõhn, tema film, tema lause, tema lemmikbaar. Kui tunned tema lõhna mõne möödamineja peal, oled korraga liikumisvõimetu - äkki on see tema? Kõik, mis seostub temaga, ei jäta sind endiselt sugugi mitte külmaks.

8. Sa ei suuda lahti lasta. Sa pole võimeline tema pilte arvutist ära kustutama ega tema lemmikkleidist lõplikult loobuma, rääkimata tema enda T-särgist, mille ta lahkudes sinu juurde jättis.

9. Sa eitad probleemi. Pärast eelneva kaheksa punktiga nõustumist püüad sa endiselt iseennast veenda, et oled temast üle saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles