Nahk trimmi 1-2-3!

Kristina Herodes
, Moe- ja ilutoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keha korrigeeriv kosmeetika
Keha korrigeeriv kosmeetika Foto: PantherMedia

Sportimine on suurepärane – tervis ja tuju paraneb otsemaid. Riided aga jäävad üha suuremaks... Paraku juhtub sama sageli ka nahaga. Pole võimalik poodi minna ja endale uus, väiksem suurusnumber hankida, kuid ilutööstuse imekreemide abil saab naha trimmi tõmmata küll. Millised neist toimivad, juhatab kätte Elustiil.

Enne, kui innukalt kreemitama asuda, tasub meeles pidada, et tõeliste tulemuste saamiseks seisab valem kindlalt neljal jalal, millest vaid üks on tõhus kosmeetikum. Teised kolm tähtsat asja, mida meeles pidada, on liikumine, toitumine ja järjekindlus. Kannatust on vaja – uuel hommikul või vaid nädal hiljem on küll võimalik saledamana ärgata, kuid selle efekti annab ajutiselt kehast lahkunud vesi.

Keha trimmivate kreemide kasutegur paistab tihti juba paari nädalaga, aga püsiva muutuse saavutamine võtab aega 56 päeva ehk keskmiselt kaks kuud. Tundub tänapäeva kärsitutele kodanikele tohutu aeg, aga tegelikult läheb see 1-2-3, mõelda vaid, lühem aeg kui meie suvi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles