Mees soovis naisest omapärasel põhjusel lahutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Väidetavalt lubas üks Nigeeria kohus mehel oma naisest lahutada, kuna mehe sõnul ei valmistanud naine õhtusööki kunagi õigel ajal.

57-aastane Olufade Adekoya kurtis, et tema naine Olusola tõi mehele õhtusöögi alati väga hilja, kuigi mees oli temalt süüa palunud juba varem. Mehe sõnul hoiatas ta naist korduvalt, et see võib lõppeda lahutusega, kuid naine ei kuulanud teda, vahendab Elite Daily.

«Mu naine ei täitnud oma kohuseid abikaasana. Pole mõtet koos olla naisega, kellega ma tunnen pidevalt ainult nälga. Mul on kõrini,» sõnas Adekoya, kes oli oma naisega abielus 25 aastat.

Naine väitis kohtus, et tema mees valetab ja mõtles kogu loo välja, kuna soovib suhet luua hoopis teise naisega. Kohtuniku sõnul üritasid nemad omalt poolt korduvalt paari lepitada, aga kuna see ei andnud häid tulemusi, andis ta mehele loa oma naisest lahutada.

Nigeeria kohtutes on aastate jooksul olnud palju erinevaid lahutusjuhtumeid, kus põhjused lahutamiseks on olnud naeruväärsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles