Soovitusi, kuidas muuta halb tuju kiiresti heaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on paremaid ja halvemaid päevi. Halb päev või tuju on igapäevaelu loomulik osa, aga siiski ei pea seda kannatama.

Ära lase väikestel tühistel asjadel oma tuju pikaks ajaks ära rikkuda! Fox News Magazine jagab nõu, kuidas muuta halb tuju kiiresti heaks:

1) Kujuta ette kohta, kus oled õnnelik

Sulge silmad, hinga sügavalt sisse ja loo omale ettekujutlus kohast, kus sa tunned ennast alati hästi. Hoia silmad kinni ja jätka sügavalt hingamist, kuni sa tunned, et hakkad maha rahunema.

2) Ole endaga aus

Ära suru oma tundeid alla ja teadvusta endale, et vahel on normaalne olla tusane. Ära teeskle, et kõik on hästi, kui sa tunned ennast halvasti. Räägi kellelegi oma tunnetest ja otsi toetust lähedastelt.

3) Tee midagi iseenda jaoks

Broneeri omale massaažiaeg, mine erilisele lõunale või plaani sõpradega kinno minna. Kui sul on midagi, mida oodata, siis halb tuju ei morjenda sind nii palju.

4) Mine jalutama

Värske õhk ja liikumine mõjub tujule väga hästi. Uuringud on näidanud, et õues viibimine võib inimest muuta tunduvalt õnnelikumaks.

5) Söö šokolaadi

Kõik inimesed teavad, et söömine võib mõjuda väga lohutavalt. Šokolaadi söömine toob õnnetunnet ja rahustab. Tumedat šokolaadi peetakse looduslikuks antidepressandiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles