Üksikisa ei osanud pisitütrele patse teha, pöördus abi saamiseks juuksurite poole

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Colorado osariigis elav Greg Wickherst on terve elu oma pead kiilaks ajanud, seega kui ta ühel hetkel pidi hakkama oma pisitütrele Izzyle soengut tegema, oli mees hädas. «Ma ei saa juustega hästi hakkama,» tunnistas mees hiljuti antud intervjuus.

Greg lahutas oma naisest ja tütre emast umbes aasta eest ning peagi 3aastaseks saav Izzy veedab enamuse oma ajast isa juures. Seega pidi isa õppima, kuidas tütrele soengut teha. Greg Wickherst töötab ühes kolledžis, kus õnneks saab ka juuksuriks õppida, kirjutab Huff Post.

Eelmisel suvel pöördus mees juuksuriõpilaste poole, et need teda aitaksid. «Lühikese ajaga sai mulle selgeks, kuidas teha lihtsamaid punupatse, kuidas punuda kalasaba ja lõpuks ka prantsuse punutisi,» rääkis mees.

Uhke isa postitab tütre soengutest fotosid Facebooki ja soovitab kõigil üksikisadel vähem muretseda ning rohkem igat hetke nautida. «Head ja halba. Mähkmete vahetust, toidupoes jonnimist, isegi kätega haige lapse okse püüdmist. Kuna see kõik kestab nii lühikest aega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles