Seitse moodust, kuidas naine võib mehe esimesel kohtingul ära hirmutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled kohtingul toreda mehega, siis loodetavasti ei keskendu ta vaid sinu näole või rindadele, vaid kuulab, mida sa talle räägid ja paneb tähele, kuidas sa end üleval pead. Loodetavasti meeldib talle see, mida ta näeb ja kuuleb ning miski ei hirmuta teda eemale. Aga kui sa pärast esimest kohtingut temast enam midagi ei kuule, siis tõenäoliselt pani mees tähele midagi, mis talle muljet ei avaldanud.

Women's Health Magazine uuris meestelt, milliseid asju nemad kohtingutel kunagi kuulda või näha ei tahaks. Siin on nende vastused.

1. Naine ei tohiks rääkida kellestki teisest

Sa oled kindlasti väga huvitav ja intelligentne naine, seega miks mitte näidata mehele, millise vaimustava saagi ta on kinni püüdnud. Ära räägi mehele mõne oma tuttav elust, räägi talle endast. Ta tahab kuulda, mis on sinu hobid, mida sulle meeldib teha ja mida mitte. 

2. Naine ei tohiks olla ebaviisakas

Naised pole ainsad, kes panevad tähele, kuidas nende kaaslane suhtleb ettekandjate ja kelneritega. Kui mees märkab, et sa suhtled teenindava personaliga üleolevalt või hakkad tühiste asjade pärast nende kallal nokkima, tunneb ta hirmu ega ta teada, kuidas sa temaga paari kuu möödudes võid suhelda.

3. Naine ei tohiks rääkida rahast

See on väga tore, kui sul on raha. Kui ei ole, siis sellest pole ka asja. Sa ei pea sellest rääkima. Ta ei tulnud kohtingule sinu raha pärast. Ta tahab sind tundma õppida. Räägi endast, mitte oma rahakoti paksusest.

4. Naine peaks olema enesekindel

Kui teed end pidevalt maha ja vastad mehe komplimentidele stiilis «Aitäh, aga ma näen praegu õudne välja», hakkab mees mõtlema sellele, et võib-olla peab tema olema see, kes pidevalt su enesetunnet ja -kindlust upitab. See võib teda aga hirmutada. Sa ei pea olema ülbe ja üleolev, aga sa peaksid olema enesekindel ning enda üle uhke.

5. Naine ei tohiks rääkida klammerdumisest

Ära ütle mehele: «Ma ei taha, et sa peaksid mind liiga klammerduvaks.» Miks? Sest mees kuuleb vaid: «Sa meeldid mulle. Ma armastan sind. Abiellume kohe!» Pärast klammerdumisest rääkimist on tegelikult kõik rikutud. Kui naine ütleb näiteks mehele õhinal: «Mulle meeldib, et meil on nii palju ühist!», pelgab mees, et naine mõtleb juba nende ühistele lastele nimesid välja. See toob meid järgmise punkti juurde...

6. Naine ei tohiks rääkida lastest

Olete mõnda aega väljas käinud ja sulle tundub, et olete juba teineteisesse armunud. Nüüd on õige aeg rääkida teie ühisest tulevikust ja võib-olla ka lastest. Neid teemasid tasuks puudutada aga ainult siis, kui olete juba vähemalt paar kuud koos olnud. Esimesel kohtingul ära neid jututeemasid puuduta.

7. Naine ei tohiks olla liiga avameelne

Mees tahab sind tundma õppida. Aga ta ei taha esimesel kohtingul teada saada, et sinu arust on globaalne soojenemine väljamõeldis või et kõik inimesed peaksid olema taimetoitlased. Suhte ilu seisnebki selles, et te õpite ajapikku teineteist tundma ja kasvate koos. Võib-olla paari kuu möödudes on ta valmis kuulama sinu teooriaid maailmas toimuva kohta, kuid esimesel kohtingul hoia neid teadmisi endale. Veidike müstikat teeb sind mehe jaoks vaid huvitavamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles