Kuidas kindlaks teha, kas naisel võib olla kõrvalsuhe?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Usaldus on armusuhtes väga oluline. Selleks, et suhe kasvaks ja oleks edukas, on oluline, et partnerid saaksid teineteist usaldada.

YourTango pani kirja seitse märki, mis viitavad sellele, et naisel on juba kõrvalsuhe või ta on sellele mõelnud.

1. Ta tunneb rohkem huvi oma telefoni kui sinu vastu

Praegusel ajal on paljud meist sotsiaalmeediast sõltuvuses ja seetõttu on kohati raske telefoni käest panna. Ent kui lähete koos õhtusöögile, veedate õhtu koos või lähete kinno ja naine vaatab pidevalt oma telefoni ning väldib sinu palveid telefon ära panna, võib ta sinu eest miskit varjata.

2. Tema graafik on pidevalt täis ja sinu jaoks on raske aega leida

Eelnevalt olite kokku leppinud, et näiteks iga reede õhtul käite õhtusöögil. Seda ei pidanud eelnevalt üle täpsustama, kuna te mõlemad teadsite, et see toimub alati. Aga nüüd on naisel pidevalt midagi muud teha ja ta annab sulle pidevalt korvi.

3. Ta pöörab järsku rohkem tähelepanu oma välimusele

On täiesti normaalne, et naine hoolib oma tervisest ja välimusest. Ent kui välimus on ootamatult muutunud naise kinnisideeks ja ta on hakanud ostma kallimaid rõivaid, üritab kaalust alla võtta ning muudab oma juuksevärvi, siis võib see olla märgiks, et naine otsib kellegi teise tähelepanu.

4. Ta tunneb suuremat huvi sinu graafiku vastu

Kui naine saadab sulle sõnumeid või helistab peamiselt selleks, et teada saada, mis kell sa töölt naased, siis võib asi olla selles, et ta ei taha sulle vahele jääda.

5. Ta ei taha teha kindlaid pikaajalisi plaane

Kui naine pole huvitatud suveplaanide arutamisest ega taha üldse puudutada jututeemasid, mis on seotud teie ühise tulevikuga, siis võib-olla on tema mõtted (ja süda) kellegi teise juures.

6. Ta flirdib sinu ees teiste meestega

Kui naine flirdib teiste meestega julgelt sinu ees, siis peaksid mõtlema sellele, kuidas käitub naine siis, kui sina oled eemal. Kui ta ei austa sind ja teie suhet nii palju, et hoiduda flirtimisest, siis see ei näita teie suhte kohta midagi head.

7. Ta vihjab, et pole teie suhtega rahul

Kui ükski eelmistest punktidest ei tõmba su tähelepanu, siis seda punkti ei tohiks küll kahe silma vahele jätta. Kui naine ütleb sulle, et teatud asjad teie suhtes ei rahulda teda, siis ilmselt on ta juba leidnud kellegi, kes teeb teda õnnelikumaks. 

Loomulikult võivad kõik eelpool toodud punktid viidata ka teistele asjadele, aga kui oled oma naise juures täheldanud mitut eelnevat märki ja naise käitumine on muutunud, peaksid olema ettevaatlik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles