Kolm stiilinippi lühikestele naistele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere.
Hayden Panettiere. Foto: Reuters / Scanpix

Teatavasti pole oma pikkust võimalik muuta. Võid küll kontsaga kingad või saapad jalga panna, kuid oluliselt pikemaks need kedagi ei tee. 

Stilist Cynthia Vincent jagab portaalis Glamour nõu, kuidas võiksid lühikesed naised end näiliselt pikemaks muuta ja milliseid rõivaid võiksid lühemad naised vältida.

Kui naine soovib pikem välja paista, peaks ta kandma ühevärvilisi rõivaid

Cynthia Vincent ütles, et ühevärvilised rõivakomplektid tekitavad illusiooni, et inimene on pikem, kuna ühevärviliste rõivaste puhul pole keha erinevate värvide abil mitmeks jagatud. Vincent soovitas proovida ka väikese lillemustriga rõivaid, sest ka need võivad luua illusiooni, et oled tegelikkusest pikem. Vincenti kolmas nõuanne, kuidas lühikesed naised võiksid end pikemaks muuta, on kandes eest lahtiseid rõivaid ehk näiteks pikki kardigane, mida ei pea nööpide abil eest kinni panema. Taolist illusiooni saab luua ka näiteks salli abil.

On väär arvata, et lühikesed naised peaksid vältima maksikleite

Vincent lükkas ümber müüdi, et lühikesed naised ei tohiks kanda maksikleite. Kui poes leiduvad maksikleidid on liiga pikad, tasuks pöörduda õmbleja poole, kes saab kleiti kohandada vastavalt sinu kehakujule. «Olen alati öelnud, et hea õmbleja on iga naise parim sõber ja head õmblejad teavad kõiki nippe, kuidas muuta rõivaid igale kehatüübile paremini sobivaks,» sõnas Vincent. 

Vincent soovitas lühikestel naistel vältida pükse, mis katavad jalad umbes kolmveerandi võrra (cropped pants). Õiges pikkuses püksid võivad jätta väga kauni mulje, aga vales pikkuses püksid võivad naise pikkust näiliselt lühemaks muuta.

Foto: AFP
Foto: AFP Foto: Mark Sagliocco/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles