Neli moodust, kuidas ei tasuks teistele oma rasedusest teada anda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rasedus, eriti esimene, tekitab palju elevust ja kindlasti tahaksid kohe kõigile tuttavatele hõisata, et oled lapseootel. Aga rasedusest tuleks teada taktitundeliselt ja nii, et see ei tekitaks teistes ebamugavust.

MSN.com pani kirja neli moodust, kuidas ei tasuks teistele oma rasedust teatada.

1. «Pissipulga» pildi lisamine Facebooki

Loomulikult oled sa elevil, aga rasedustesti jagamine teistega Facebookis pole kindlasti hea idee (eriti, kui su sõprade hulgas on ka tööandjaid). «Pissipulk» on isiklik asi, mida ei peaks teistele näitama. Muidugi tahavad teised su head uudist kuulda ja on sinu üle õnnelikud, aga leia selle uudise jagamiseks mõni muu moodus.

2. Prego pastakastme pildistamine

Inglisekeelsetes riikides on levinud näiteks see, et lapseootel paar teeb pilti koos Prego-nimelise pastakastmega. Idee seisneb selles, et «prego» sarnaneb inglise keels sõnale «pregnant», mis tähendab rasedust. Ent paljude arvates on see idee juba kulunud ning leidub ka neid, kes ei saa sellest üldse aru. Vaata näidet siit!

3. Beebi privaatpiirkonna demonstreerimine

Ära jaga sotsiaalmeedia vahendusel ultrahelifotosid, kus on noolega näidatud loote suguelundile. Inimesed teavad, et kui saad poja, on tal peenis ja kui sünnib tütar, on tal vagiina. Mis sa arvad, kas lapsele meeldiks see, kui võõrad inimesed on näinud teda lootena?

4. Tualetis tehtud foto

Mõned paarid teatavad oma rasedusest nii, et õnnelik isa on pildistanud ennast ning taustal paistab tualetipoti kohal oksendav tulevane ema. See on jällegi üks moment, mida ei tasuks teistega jagada. Nad tunnevad sulle kaasa, et pead kannatama hommikust iiveldust, kuid taolisi fotosid ei meeldi kellelegi vaadata. 

Vaata siit loomingulisi ja omapäraseid fotosid, kuidas paarid on oma rasedusest teada andnud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles