Meestele: kuidas kindlaks teha, kas naine jälitab sind?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See on alati meelitav, kui naine tunneb sinu vastu huvi. Aga mis siis, kui naine on natuke liiga huvitatud? Muretsemise ja klammerdumise vahel on peenike joon, kuidas aru saada, et naine ei astu sellest üle?

Men's Health pani kirja mõned märgid, mis viitavad sellele, et naine võib sind jälitada.

1. Ta on Twitteris/Facebookis sinu nr 1 fänn

Jurist ja raamatute autor Wendy L. Patrick ütles, et ammu on möödas ajad, mil inimesed sõitsid vaid oma silmarõõmu majast mööda. «Praegusel ajal jälgitakse endiseid ja praeguseid partnereid interneti vahendusel või isegi kavalalt paigaldatud GPS-seadmete abil,» rääkis Patrick. Kui naine kommenteerib pidevalt su fotosid, jagab su postitusi või üritab sinuga pidevalt sotsiaalmeedia vahendusel ühendust võtta, siis see võib olla tõsiseks probleemiks. 

Blokeeri ta: vaata üle oma privaatsusseaded ja jälgi, millist informatsiooni näevad su sõbrad ja millist näevad kõik inimesed. Kui sa ei taha teda blokeerida, siis vähemalt ära märgi sotsiaalmeedias oma asukohta ega muud täpset informatsiooni. 

2. Ta tunneb end kõrvalejäetuna

Patricku sõnul on tavaliselt jälitajatekst kas endised kallimad või naised, kellega oled vähemalt ühel kohtingul käinud. Võib-olla tahab naine sind oma ellu tagasi saada ja tunneb seetõttu su elu vastu endiselt huvi.

Ära suhtle temaga: naine võib su sõnu valesti tõlgendada ja arvata, et sa palud temalt vabandust kõige eest. Patrick ütles, et jälitajad võivad ka kõige ohutumaid sõnumeid tõlgendada romantilistena. «Nad võivad neutraalse suhtluse taustal näha seksuaalseid tähendusi ja võtta seda kui julgustust,» lausus Patrick.

3. Ta ei käitu normaalselt

Pärast lahkuminekut võivad mõned inimesed käituda erinevalt sellest, kuidas nad käitusid varem. Ekspertide hinnangul võivad jälitajateks osutuda ka need inimesed, kel pole eelnevalt diagnoositud vaimseid häireid või kalduvust teisi inimesi haiglaslikult jälgida. Kui naise käitumine on pärast lahkuminekut oluliselt muutunud, võib see viidata mõnele keerulisele vaimsele probleemile.

Aita teda: olenevalt sellest, milline oli teie ühine ajalugu, võid anda mõnele naise pereliikmele märku, et oled tema pärast mures. Oluline on see, et naine ei kuuleks sinu murest, sest ta võib seda tõlgendada kui võimalust sind tagasi võita.

4. Ta hirmutab sind

Selleks, et kindlaks teha, kas naise käitumine on läinud üle piiri, mõtle oma tunnetele. Kui naise teod hirmutavad sind, ära väldi oma tundeid. Mehed võivad üritada selliseid asju ignoreerida, kuid see võib olla ohtlik ja kunagi ei tea, mida teine inimene parajasti mõtleb. Ära arva, et selline käitumine on normaalne või et sa suudad naisega ise toime tulla.

Räägi kellegagi: kui kahtlustad, et naine tõesti jälitab sind – mitte ainult virtuaalselt, vaid ka füüsiliselt –, võta ühendust politseiga. Kui see toimub su töökohas, teavita sellest personaliosakonda ja oma ülemust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles