Hannes Hermaküla elab ja toitub kristlike põhimõtete järgi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Hermaküla
Hannes Hermaküla Foto: Kuno Laaniste

Armastatud saatejuht Hannes Hermaküla (45) räägib Naistelehele oma elustiilimuutusest ja sellest, kui hästi see talle mõjus.

Aasta eest teatas Hannes Hermaküla personaaltreener, et mees sööb liiga vähe ja on seetõttu kümme kilo ülekaalus. Selle pärast muutiski ta oma toitumisharjumusi: kui varem sõi mees kord päevas ühe suurema eine, siis nüüd pistab ta iga kolme tunni tagant midagi põske. Tänu sellele muutusele õnnestus Hannesel parem vorm saavutada ning unistab juba maratonist ja triatlonist osavõtmisest.

Hannes ütleb rahulolevalt, et tunneb end tänu uuele toitumiskavale ja regulaarsele trennile palju paremini ja jõudugi on rohkem. Oma keha ja vaimu eest on ta aga alati hoolitsenud kristlike tõekspidamiste järgi. «Üks tähtsamaid kristlikke põhimõtteid on, et toit ei oma kontrolli minu üle, vaid mina vaimse inimesena kontrollin ise oma ihasid ja isusid,», selgitab Hannes. Sportliku inimesena arvab ta ka, et alkohol ainult koormab organismi ega paku tegelikult erilist naudingut. «Eestlastel on alkoholiga tõsine probleem,» ütleb mees ning on väga kurb, kui inimesed ei oska ilma alkoholita lõõgastuda ja lõbutseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles