Kümme nippi, kuidas noorem välja näha ja iluvigu peita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Milline naine ei tahaks iluvigu varjata ja nooruslikum välja näha? Õnneks saab meigi ja kavalate nippide abil oma välimuse peaaegu laitmatuks muuta.

GalTime jagab kümme nõuannet, kuidas meigi ja õige riietuse abil end nooruslikumaks muuta.

Meikimine

Esimene asi: nahk. Enne, kui hakkad näole meiki kandma, peaksid oma näonaha eest õigesti hoolitsema. Kõige parem oleks näonahka regulaarselt õrnalt koorida. Tänu koorimisele jääb meik näole ühtlasemalt ja püsib ka kauem peal. Pärast õrna koorimist tuleks nahka niisutada.

Kasuta õiget aluskreemi. Aluskreemi valimisel tuleks jälgida selle tekstuuri, tooni ja seda, et kannaksid seda nahale õigesti. Selleks, et aluskreem saaks nahale ühtlaselt ja õigesti kantud, soeta ka korralik meigikäsn või muu abivahend, mida oled harjunud kasutama.

Rõhuta põski. Heleda nahatooni puhul tasuks kasutada virsiku- või roosikarva põsepuna, tumedama nahatooni puhul otsi kuldse ploomi tooni puudrit.

Pööra tähelepanu kulmudele. Kui silmad on hinge aknaks, siis kulmud on aknaraamideks. Kujunda pintsettide abil oma kulmi ja kasuta kulmupliiatsit ning puudrit, et kulmude piirkond veidike tumedamaks muuta.

Tihedad ripsmed. Lisaks ripsmetušile tasuks ülemiste silmalaugude puhul kasutada ka musta silmapliiatsit. Rõhuta ripsmeid kasutades neutraalset lauvärvi ja väldi säravaid lauvärve, sest need võivad tõmmata soovimatut tähelepanu silmalaugudele, mis võivad veidike longus olla.

Musihuuled. Muuda huuleb lopsakamaks kasutades huulepliiatsit. Vaata, et huulepulk ei kaoks huultes olevatesse lõhedesse ega kortsukestesse. Eelista huulepulkasid, mis on pehmemat värvi, väldi tumedaid või eriti eredaid toone. Siidised või kreemikad tekstuurid on paremad kui matid.

Küüned olgu tagasihoidlikud. Selleks, et käed näeksid nooruslikud välja, eelista läbipaistvaid küünelakke. Tumedad või silmapaistvad värvid võivad tõmmata tähelepanu vananevatele kätele. Läbipaistvad küünelakid muudavad sõrmed näiliselt pikemaks.

Rõivad

Kaasaegne garderoob. Ekspertide sõnul peaks garderoobis olema vaid esemed, mis on kaasaegsed. Vanad ja vanamoodsad rõivad tuleks välja visata. Riidekappi tasuks aastas paar korda koristada, et lahti saada asjadest, mida sa ammu kandnud pole.

Kanna oma figuuriga sobivaid rõivaid. Leia rõivaid, mis sobiks sinu kehakujuga, isegi siis, kui see tähendab, et pead rohkem poode läbi kammima või internetist rõivaid tellima.

Kanna värve, mis sobivad su nahatooniga. Eelista värvitoone, mis rõhutavad su nooruslikke näojooni ja tõmbavad tähelepanu ära vananemismärkidelt. Pea meeles, et õiged rõivad ja õiged värvitoonid võivad sind enesekindlamaks muuta, seega on väga oluline, et pööraksid oma riietusele tähelepanu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles