Luisa Värgi hea vormi kolm põhireeglit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 96. aastapäeva pidulik vastuvõtt Pärnu kontserdimajas. 
Luisa Värk ja Taavi Rõivas
Eesti Vabariigi 96. aastapäeva pidulik vastuvõtt Pärnu kontserdimajas. Luisa Värk ja Taavi Rõivas Foto: Mihkel Maripuu

Lauljatar Luisa Värk (27) räägib ajakirja Tervis Pluss eriväljaandes Kilo & Kalor, kuidas ta toitub ja trenni teeb ning mida seejuures kõige olulisemaks peab. 

Positiivne ellusuhtumine. Luisa näitab enda sõnul alati välja, mida tunneb ja ei hoia end seejuures tagasi. «Kui mõtled kõigest negatiivselt või kui sa ei tea, mida tahad, on raske elada,» usub ta.

Rahulolu iseendaga. «Ma naudin sõpru enda ümber. Ma ei mõtle kunagi, et tahaks olla kellegi teise moodi,» tõdeb Luisa. «Kui oled endaga rahul, siis liigud paratamatult rohkem ja teed enda jaoks rohkem.»

Vaatan, mida söön. «Kui mul on kõht tühi, siis esimese valikuna ei sõida ma McDonaldsisse. Pigem lasen kõhul natuke nälgida ja teen koju jõudesmaitsva toidu. Kõige parem toit on see, mida sa kodus teed. Sa tead, mida sa sinna sisse paned. Kui tahad olla õnnelik, tuleb jälgida ka oma keha, mitte toppida talle mingit jama sisse. Kui midagi valesti, annab keha ühel või teisel moel märku, kellel tuleb allergia, kellel läheb näonahk halvaks.»

Loe pikemalt Kilo & Kalorist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles