13 inimest, kes joogatunni teiste jaoks ära rikuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jooga peaks rahustama ja lõõgastama, aitama iseendale keskenduda. Kahjuks peavad joogafännid mõnikord pettuma, kui tunnist võtavad osa need, kes ei oska või ei taha teistega arvestada. 

Huff Post kogus joogatrennis käijate käest kokku arvamusi, milline käitumine neid tunnis häirib ja ei lase meelerahuni jõuda.

  1. Need, kes panevad oma mati teistele põhjendamatult lähedale.Selle jaoks on lihtne reegel – kui sul on ruumi minna natuke eemale, siis tee seda.
  2. Need, kes «harjutavad» keerukaid asendeid enne tunni algust.Kellelegi ei meeldi eputised.
  3. Inimesed, kes võtavad telefoni mati kõrvale kaasa.Joogatund on üks väheseid kohti, kus suurem osa tunnis olijatest pääsevad seadmetest hetkekski eemale, et lõõgastuda. Isegi välja lülitatud telefon hakkab silma ja tuletab pidevalt meelde, et kohustused ootavad. See on väga häiriv.
  4. Uhkustavad paarid, kes tulevad oma vormis keha näitama.Jah, kõik saavad aru, et te olete väga armunud ja heas vormis, aga ärge minge kõigi nende vallaliste ja paindumatute naiste ette seda demonstreerima, nad tunnevad end seepärast halvasti.
  5. Need, kes võtavad joogasaali kaasa oma rätiku, veepudeli, ehted ja teisi ebavajalikke esemeid.Keegi ei taha kogemata teise kõrvarõngast omale kanda astuda.
  6. Enne tundi valjult vaterdajad.Inimesed käivad joogas, et muredest vabaneda ja vaimule puhkust anda. Nad ei taha teada, et Kalle ja Tiina läksid lahku või et Mari saab kolmanda lapse. Vestelge neil teemadel selleks sobivas kohas.
  7. Särgita mehed, kes higistavad… palju.See on ebameeldiv pilt.
  8. Edasijõudnud, kes lähevad algajate tundi oma oskustega eputama.Kui sa oled selles juba nii hea, siis miks sa ei käi grupis, kus tehakse harjutusi vastavalt sinu tasemele? Sinu pärast tunnevad kõik teised end saamatuna.
  9. Individualistid, kes teevad hoopis teisi harjutusi kui neid, mis õpetaja ette näitab.Kui kõik teised üritavad midagi muud teha, on see lihtsalt häiriv ja ei lase keskenduda.
  10. Need, kes kannavad liiga paljastavaid riideid.Selles on eriti süüdi mehed, kes lähevad tundi nappides ujumispükstes. Mugavus ei tähenda alati alastust.
  11. Õpetaja, kes parandab su asendit, aga teeb seda aeglaselt ja sinu peale hingates.Abi kulub ikka ära, aga selleks ei pea inimesi pidevalt puudutama ja neile külje alla pugema.
  12. Inimesed, kelle hingamine kõlab seksuaalselt.Ega oigamine sind joogas paremaks ei tee!
  13. Lõpurahu rikkujad.55 minutit järjest oli kõik täiuslikult rahulik, aga ikka peab olema see üks, kes savasana ajal äkitselt püsti tõuseb ja ukse plärtsuga kinni lööb. Aitäh!
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles