Suur osa naistest ostab teadlikult vale suurusega rinnahoidja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus uuring selgitas välja, et ligi kaks kolmandikku maailma naistest kannab rinnahoidjat, mis ei ole talle tegelikult paras.

Triumphi tellitud küsitluses osales 10 000 naist üle kogu maa. Sellest ilmes, et vale suurust kannab suisa 64 protsenti naistest. Kusjuures 29 protsenti neist ostab meelega rinnahoidja, mis ei vasta õigetele mõõtudele, vahendab Daily Mail.

Paljud tunnistasid, et ostsid valede mõõtudega pesutüki kõigest seetõttu, et see oli kas ilusat värvi, stiilne või seksikas. Seda isegi hoolimata 73 protsendi küsitluses osalenud naiste arvamusest, et halvasti istuv rinnahoidja võib rikkuda kogu päeva.

Ühtlasi selgus küsitlusega, et riigiti suhtuvad naised rinnahoidja valikusse üsna erinevalt. Näiteks prantslannad ja itaallannad pööravad õigele suurusele palju rohkem tähelepanu kui ameeriklannad. Uuringus osalenud riikidest huvitab rinnahoidja paras suurus kõige vähem sakslannasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles