Katrin Lusti pani imestama, kui suured on Ameerikas poed, toidud, inimesed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust-Buchanan saates «Kolmeraudne»
Katrin Lust-Buchanan saates «Kolmeraudne» Foto: TV3

Kirjanik ja ajakirjanik Katrin Lust kirjutab ajakirjas Naised, et kui ta esimest korda Ameerikasse läks, vaatas ta suure üllatusega riiki, kus kõik asjad ja inimesed on King Kongi-suurused.

Palm Springsis käis Katrin Lust Walmartis, mis sarnanes suuruselt mõne lennujaama angaariga. «Kui piimaletile lähemale astusin, märkasin kuue liitri suurust plastmassist piimapakki, mis sarnanes kanistriga, millega isa nõukogude ajal koju bensiini tõi. Ka tavaline võipakk oli kilogrammisuurune ning sellest oleks meie peres jätkunud vähemalt pooleks aastaks,» meenutab ta.

«Kartulikrõpsupakid olid kilekotisuurused ja seetõttu ma ei imestanud, kui ühele neist sirutas käe järele minu kõrval olev proua, kes ei näinudki enam inimene välja, vaid oli mingi 250-kilone mutant, kellel olid kõhnad käed ja kael – ilus nägu, aga meeletult suur keha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles