2014. aasta popimad silmameigitrendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiisusilmad. Modell: Tiina; meik: Loore Härmat; soeng: Kai Männamäe (Stockmann Desiree ilusalong).
Kiisusilmad. Modell: Tiina; meik: Loore Härmat; soeng: Kai Männamäe (Stockmann Desiree ilusalong). Foto: Jelena Rudi

Silmameik mõjutab oluliselt välimuse üldmuljet ja annab võimaluse rahvasummas silma hakata. Sel aastal tasub meigiga eksperimenteerida.

Särtsakas suitsusilm

Klassikaline suitsilma meik ei vea sind alt, kui tahad olla glamuurne. See jumestus sobib hästi nädalavahetuse pidudele ning seda saab erinevaid värve lisades hõlpsasti muuta. Lisa kunstripsmed ja tagasihoidlik huuleläige, selga pane lemmikkleit ja jalga tumedad sukapüksid ning oledki valmis tantsusaale vallutama.

Sädelevad silmad

Sädelused silmalaugudel teevad sind eriti glamuurseks. Et meik oleks täiuslik, lisa ka kunstripsmed ja metalseid värve. Selle väljakandmiseks peab olema julge, aga kui oled piisavalt enesekindel, oled tähelepanu keskpunktis.

Kuldsed silmad

Sel talvel püüab kuldne silmameik kahtlemata väga palju tähelepanu. See jätab viimistletud, aga dramaatilise mulje. Kuldne silmameik sobib pea kõikide värvidega, seega saad kanda, mida aga soovid.

Kassisilmad

Kiisusilmadele on raske vastu panna. See on äge, rabav ja üllatavalt pidulik jumestus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles