Lugeja kirjutab: võõrale naisele saadetud kirjast puhkes õide armastus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tutvumisteemalise lugejamängu käigus saime imearmsa kirja Timmolt, kes saatis võõrale neiule Facebooki vahendusel kirja ja nüüd on nad juba kaks aastat suhtes olnud!

Oli jaanuarikuu külm õhtu, kui nägin Facebookis oma tulevase pilti. Tol hetkel ma ei teadnud, kes on see imearmas neiu, kelle pilti ma nägin. Geili oli lisanud endast hommikul ärgates magamisriietes pildi. See pilt mõjus mulle kuidagi teistmoodi. Tundsin, et pean talle kirjutama ja ütlema, et ta on hommikul ärgates väga armas tüdruk.

Ta vastas mu kirjale positiivselt ja meie suhtlemine jätkus. Tol hektel olime üksteisele täiesti võõrad inimesed, aga me muutusime kiirelt avatuks ja tundsime mingit tõmmet. Meie vestlused muutusid päev-päevalt aina pikemaks ja sisukamaks. Vahetasime ka telefoninumbreid ja meie suhtlemine jätkus armsate sõnumitega nagu «Head ööd ilus tüdruk/poiss» jne .

Olime mõlemad suures ärevuses ja ootasime iga päev, et saaks juba suhelda. Me oleks justkui läbi interneti armunud. Tundsime, et meeldime teineteisele ja ootasime hetke, mil kohtume.

Lõpuks saabus õhtu, mil leppisime kokku, et kohtume, sest mõlemad tundsime, et tahame üksteist näha. Ma sõitsin ühel külmal talveõhtul talle järgi. Kui ta maja tagant välja ilmus, mu keha justkui tardus teda nähes. Ta oli täpselt see tüdruk, keda ma olin oma unenägudes näinud ja ette kujutanud. Ta naeratas ja kallistas mind. Mu mõistus oleks justkui kadunud, mu süda põksus rinnus ja naeratus ei tahtnud mu huulilt kaduda.

Veetsime esimese kohtumise autos varajaste hommikutundideni jutustades, naerdes ja flirtides. Pärast seda kohtumist ma tundsin, et ta on see õige türuk, kes paneb mu südame tuksuma ja ma suutsin mõelda vaid temale.

Meie hilisõhtused kohtumised jätkusid ka edaspidi hommikutundideni. Me armusime teineteisse iga päevaga aina rohkem. Internetis võõrale tüdrukule kirjutatud kirjast arenes tõeline armastus, mis on nüüdseks õnnelikult kestnud juba kaks aastat.

Head lugejad, veel on aega saata meile kiri oma tutvumisest ja osaleda auhindade loosimises. Loe lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles