Seitse omadust, mis teevad naise mehele tõeliselt külgetõmbavaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naeratus, tarmukus, uimastav lõhn või kõigest kaunis keha – mis on sinu meelest mehele kõige atraktiivsem omadus naise juures? Mis seob teda naise külge pikkadeks aastateks?

Eelmainitud omadused pole need peamised, mis teda seejuures mõjutavad. Üllatavalt otsivad mehed pikaajalise suhte nimel naises sääraseid omadusi, mida naised pigem varjata üritavad. Seda vähemalt esialgu, kuid mõnikord ikkagi liiga pikalt, kirjutab Fox Newsi ajakiri.

Seitse omadust, mida mehed naise juures tõesti hindavad, on: lõbusus, enesekindlus, iseseisvus, tugevus, haavatavus, naiselikkus, õnnelikkus.

Lõbusus

Teil peab koos nalja saama. Elumured ja töö võivad olla väga stressirohked. Oma kaasa juuresolekul peaksid tundma end täiesti vabalt. Kodus, kui keegi ei vaata, võib tantsida nagu hull, teha naljakaid hääli, tunda end vabalt. Kui sa tahad, et ta tunneks end sinu seltsis hästi, pead ka ise vabalt võtma. Seda isegi siis, kui tunned suurt hirmu, et näed naeruväärne välja. Enda üle peabki oskama naerda.

Enesekindlus

Enesekindel naine teab, mis ta väärt on. Ta on enda üle uhke ja see kajastub tema suhtumises ja välimuses. Ta ei otsi vastassoo heakskiitu, ta teab isegi, et on suurepärane. Ta teab ka seda, et mehel on temaga väga vedanud, sest ta oskab teda õnnelikuks teha. Paremini kui ükski teine naine.

Mees tahab tunda, et tema naine on kui peaauhind, parim teiste seas. Ta tahab tunda, et ta on kõige õnnelikum mees ruumis. Täpselt nii nagu ta tahab, et sina oleksid tema üle uhke, tahab ta uhke olla sinu üle. Kui sa oled ebakindel, halvustad ennast ja arvad, et sa pole midagi väärt, siis miks peaks temagi teisiti arvama? Ta tahab sind uhkusega tutvustada oma sõpradele ja ülemusele, sest sa teed temastki parema mehe, olgu su parimaks omaduseks siis välimus, tarkus, saavutused, karjäär, enesekehtestamisoskus või mida iganes.

Iseseisvus

Oled sihikindel, sõltumatu ja saad endaga ise hakkama. Sul on omad kired ja huvid, sa oled huvitav. Sa tegeled selliste asjadega, millest on võimalik mõnusalt vestelda. Sul on oma elu! Ja see meeldib sulle. Sa esitad talle väljakutseid, aga sa pole ise väljakutse. Sul ei ole vaja teda selleks, et oma eluga toime tulla, sa saaksid ka ilma temata hakkama. Mees ei pea sinu elus mingit tühimikku täitma. See ei tähenda muidugi, et sa poleks temast huvitatud – ta tahab näha, et suhtud temasse entusiastlikult. Mees tahab end sinu kõrval eriliselt tunda, just nagu sinagi tema kõrval. Ta tahab näha, et sa tahad teda, kuid talle ei meeldi see, kui oled temast liialt sõltuv.

Tugevus

Kas sa suudad talle toeks olla, kui ta elus on raskusi? Või kukud raskustega silmitsi seistes kokku ja annad alla? Kui hästi sa eluraskustega toime tuled? Sinu tugevus teeb koorma tema õlul kergemaks.

Mõtle selle üle, kui vankumatult sa oma väärtustele ja uskumustele kindlaks jääd. Oled sa kergesti mõjutatav? Millesse sa üldse usud? On sul eneseväärikust või on su sõnad ja uskumused väärtusetud? Kas ta saab sinu öeldus kindel olla? Kui sa pead lubadustest kinni ja käitud vastavalt oma sõnadele, teab mees, et sinule võib kindel olla. Kui mees usaldab sind, avab ta sulle ka oma südame. Ebakindlatel hetkedel teab ta, et sulle võib alati kindel olla, sest sina oled endas kindel.

Haavatavus

Haavatavus ei tähenda, et mängiksid saamatut, see tähendab, et oled avatud ja siiras. Võib tunduda, et oma nõrkuste näitamine on tugevuse vastand, ent tõeline tugevus väljendubki haavatavuse paljastamises. Näita, mis sulle tõeliselt haiget teeb, mis põhjustab sinu ebakindlust ja räägi ausalt, mida sa oma elus teinud oled, mille üle sa sugugi uhke pole. Vat see nõuab selgroogu! Näita talle, kui väga sa teda armastad, siis julgeb ka tema sinuga üdini aus olla.

Naiselikkus

Naiselikkus väljendub nii välimuses kui suhtumises. Hinda oma loomupäraselt naiselikke omadusi – ilu, pehmust, õrnust, tahet kellegi eest hoolitseda. Meestel enamasti neid omadusi pole. See ei tähenda, et peaksid olema vähem võimukam. Naudi enda eest hoolitsemist. Võid endalegi üllatuseks märgata, et tunned end siis paremini. Ja naiselikumana.

Mehele meeldib, kui naine hoolitseb tema eest. Pole vahet kui tugev ja mehelik ta on, iga mees tahab, et naine teda hellitaks, mõnikord lausa nii nagu ta oleks laps. Siis tunneb ta, et sinu seltsis võib tunda end turvaliselt ja et sinu vajamises pole midagi häbiväärset. Ta tahab tunda, et sinu juures ongi ta kodus.

Õnnelikkus

Kas sa oled õnnelik inimene? Oled sa rahul oma elu, töö ja eesmärkidega? Või oled sa see toriseja, kes vastab komplimendile: «Jah, aga…»? Oled sa see õelutseja, kes rõõmsaid inimesi nähes teeb üleolevaid märkusi, kaebleb pidevalt ja eeldab, et kõik valmistab nagunii pettumuse? Mees sind õnnelikuks ei tee. See pole tema töö. Tegelikult ei tahagi sa, et ta seda teeks. Õnnelik naine, kes ei karda ka seda välja näidata, on väga kütkestav. Mees tahab, et tal oleks naise kõrval hea olla, et naine oleks rõõmus ja rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles