Popkunst ridikülil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootjad

Moeblogija Anni Jürgenson soovitab rebasekrae asemel valida rebasepildiga kampsuni ja lustlikuks moelugemiseks Karl Lagerfeldi värvikaid ütlemisi.

Kunst on sel sügisel jõudnud galeriidest otse käekottidele. Dior kasutas terves oma sügiskollektsioonis motiive Andy Warholi varajaste 60ndate moejoonistelt.

Phillip Limi 3.1 ridikül on aga otsekui väljalõige teise kuulsa 60ndate popkunstniku Roy Lichtensteini maalist.

Tom Binnsi luksuslikud ehted kutsuvad ostmise asemel hoopis ise meisterdama. Binns kasutab oma ehetes põhielemendina haaknõelakujutist, ja pole ju midagi lihtsamat, kui otsida paar kuldset haaknõela, lisada neile meelepärased pärlid, kivikesed jms selline – ning kõrvarõngad ongi valmis.

Moekunstnik Karl Lagerfeld on tuntud oma ekstravagantse välimuse ja teravate ütluste poolest. Värske raamat «The World According to Karl» («Maailm Karli moodi») ongi pühendatud just moe­legendi meeldejäävatele tsitaatidele. Lõbus lugemine on garanteeritud.

Montoni lustakas rebasekampsun toob tavapärasesse süngesse sügisgarderoobi helgust. Pealegi on kootud rebasepilt igal juhul turvalisem ja sõbralikum valik kui päris karusnahast krae õlal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles