Tiina Talumees esitleb oma uut kollektsiooni Saaremaal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Talumehe looming.
Tiina Talumehe looming. Foto: Stiilikanal

3.augustil saab Arensburg Boutique Hotelli Päikeseterrassil nautida kaunist moodi, sest Tiina Talumees presenteerib kõikidele külalistele väikeseeria brändi TIINA by Tiina Talumeesuutsügiskollektsiooni ning show lõpetavad aktuaalsed suvekollektsiooni mudelid.

TIINAby Tiina Talumees on väikeseeria bränd, mille puhul  valmivad tooted  ka erinevatesse suurusnumbritesse. Tegu on Tiina Talumehe enda  rõivakogemusel baseeruva brändiga ehk aegade jooksul on tekkinud disaineril palju lemmikuid, mis loovad tervikliku ja toimiva riidekapi. Kollektsioonidkoosnevadväga praktilistest  ja palju kasutusvõimalust  pakkuvatest drapeeritud jersey-kleitidest. Kleidid ongi suunatud elegantsi hindavale, haritud ja sotsiaalselt aktiivsele naisele, kes tunneb huvi moe ja disaini vastu. 

Bränd näeb oma kliendina stiilitundlikku naist, kelle igapäevane töökeskkond eeldab tavapärasest pilkupüüdvamat ja isikupärasemat riietust, mis garanteerib šiki välimuse  nii päeval  kui õhtul. Rõivabrändi TIINAkollektsioonid baseeruvad ajatul klassikal, mida puudutavad kergelt ka  hetke moetrendid.

TIINAerineb suuresti disaineri piduhõngulistest couture-kollektsioonidest, seda just oma praktilisuse, kasutusvõimaluste ja ka soodsama hinna poolest.Uues TIINA sügiskollektsioonis on mugavad, elegantsed ja kohati ka pidukikud jersey-kleidid, värvideks sügisesed mahedad pooltoonid. Kooslusest ei puudu must, dominantselt aga särab lipupunane.

Üritus toimub Arensburgi Päikeseterrassil laupäeval, 03.augustil, algusega kell 18.00. Musiteerivad Maria Väli (vokaal) ja Britta Virves (klaver).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles