Soenguõpetusvideo, mis läks lootusetult untsu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader teismelise ilublogija untsuläinud videost.
Kaader teismelise ilublogija untsuläinud videost. Foto: Kuvatõmmis

Ilublogijaid ja iluteemaliste videoõpetuste tegijaid on tänapäeval väga palju. Mitte kõik neist pole kogenud ja oskuslikud nõuandjaid. 13-aastane Tori Locklear tahtis teha videot lokkidega soengu tegemisest. Seda tehes põletas ta lokitangidega juukseid nii, et salk jäi pihku.

Tori on alles 13-aastane. Möödunud aastal olid tal kehvad hinded ja isa võttis talt karistuseks arvuti ära. Kui tüdruk hiljem arvuti tagasi sai ja varem tehtud videoid vaatas, hakkas ta oma untsu läinud soenguõpetusvideo peale kõvasti naerma. Nõnda otsustas ta oma nalja teistegagi jagada.

Naljakas video muutus nõnda populaarseks, et tüdruk kutsuti isegi Elleni vestlussaatesse. Esimese viie päevaga vaadati videot Youtube’is 12 miljonit korda.

Tori ise arvab, et lokitangid läksid vast liiga kuumaks. Kõrbemishaisu ta ei tundnud, seega sai ta paraja šoki, kui juuksed pea küljest lahti tulid.

Vaata videoid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles